TU Delft for Life

Als alumnus/alumna ben je zeer belangrijk voor de TU Delft. Je bent onze oren en ogen in de maatschappij.
Wij houden je dan ook graag betrokken, onder meer via deze website. Hier vind je het laatste nieuws, alumni-activiteiten, hulp bij je carrière, speciale alumnikortingen en netwerk- en opleidingsmogelijkheden.

Mocht je ons willen helpen om de alumni van de toekomst een goede start te geven, dan horen we dit natuurlijk ook graag! 

Alumni platform "TU Delft for Life"

Tudelftforlife.nl is de wereldwijde ontmoetingsplaats voor alle Delftse alumni. Breid je netwerk uit, kom in contact met oud studiegenoten en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen. Via je eigen profielpagina kun je rechtstreeks contact leggen met mede-alumni. Ook de ‘wereldkaart’ is geïntegreerd. Alles op één plek bij elkaar, dat is wel zo overzichtelijk.

Lifelong learning

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied of je verder ontwikkelen als ingenieur? De TU Delft biedt een breed aanbod aan opleidingsmogelijkheden, ook voor alumni. Zo kun je dankzij DelftX vanuit huis je kennis uitbreiden door middel van een ‘Massive Open Online Course’ (MOOC), een gratis online opleiding waarvoor je tegen betaling ook een certificaat kunt ontvangen. Ook kun je via een van de (betaalde) masterclasses of courses verder leren over specifieke thema’s.

Speciaal voor alumni