PhD studenten

PhD studenten van de TU Delft kunnen de minder intensieve cursussen op alle niveaus (Elementary 1 tot en met Advanced 2) volgen op kosten van de Graduate School. De aanmelding voor de cursus verloopt via deze website (selecteer de cursus van jouw keuze en klik op de knop “registreren”). Bij je inschrijving dien je aan te geven dat je een PhD student bent. Het is niet mogelijk om de intensieve cursussen op kosten van de Graduate School te volgen, voor deze cursussen moet je het cursusgeld zelf betalen.

Voor definitieve toelating in de Elementary 1 cursus moeten PhD’s deelnemen aan de verplichte introductietest. Deze test vindt plaats in de week voor de start van de cursus. Na inschrijving ontvang je hierover meer informatie.

Behalve onze groepscursussen kun je ook een korte online zelfstudiecursus voor beginners volgen. Zo krijg je een eerste kennismaking met de taal. Voor deze cursus krijg je geen studiepunten of course credits. 

Als je al kennis hebt van de Nederlandse taal en je wil starten in een cursus op een hoger niveau kun je een afspraak maken voor een niveautest.

Na het behalen van een cursus kun je hiervoor Course credits ontvangen. Op de website dma.tudelft.nl kun je het Course Attendance formulier downloaden. Wanneer je deze zo volledig mogelijk ingevuld aan ons toestuurt kunnen wij deze ondertekenen. Je kunt het ondertekende formulier vervolgens indienen in DMA om zo de Graduate School credits te ontvangen.