Online cursus voor beginners

Hoe bestel je je koffie in het Nederlands? Hoe is het leven in een typisch Nederlandse stad? De Delft Dutch Course for Beginners begeleidt je tijdens je eerste stappen in het leren van de Nederlandse taal en geeft je daarmee een mooie start voor het leven in Nederland. Je gaat de taal leren door het dagelijkse leven te volgen van Maria, een Argentijnse student die in Delft woont. 

Meld je aan voor deze zes weken durende zelfstudie cursus met veel actieve oefeningen, spreekopdrachten, schrijfopdrachten en interactieve video’s die de belangrijkste constructies uitleggen. Het kost je 8 - 10 uur om elke week het cursusmateriaal door te nemen. Een basiskennis van het Engels is vereist voor deze cursus. De cursus is gratis, er zijn geen kosten aan verbonden. Op het inschrijfformulier wordt je wel gevraagd akkoord te gaan met onze algemene betalingsvoorwaarden. Medewerkers kunnen bij Baancode “Mooc” noteren.

De cursus is ontwikkeld door docenten van de Technische Universiteit Delft (TU) en is gebaseerd op de principes van de Delftse Methode, een taalleermethode die al vele jaren effectief is gebleken.
Leer de meest voorkomende woorden, alledaagse zinnen en de basis van de Nederlandse grammatica en uitspraak. Een eerste stap om Nederlands te spreken in het echte leven.

De Delft Dutch online Course for Beginners is een korte kennismaking met de Nederlandse taal. Na deze cursus heb je ongeveer 300 woorden geleerd en heb je een basiskennis van het Nederlands.