De fysiotherapeut is één van de specialisten binnen Boost. De fysiotherapeut biedt geen behandelingen aan, maar geeft advies hoe je op een verantwoorde manier met je lichaam om kunt gaan. Hij zal je meegeven hoe je lichamelijke klachten kunt voorkomen. Goede voorlichting zorgt ervoor dat je de kans op blessures verkleint. Ook kun je bij de fysiotherapeut terecht voor advies over bestaande fysieke klachten. Hij zal je kunnen adviseren over een passend vervolgtraject.

Op een dynamische campus met studenten en medewerkers met veel ambities, raakt persoonlijke aandacht weleens onbedoeld op de achtergrond. Bij Boost draait het om jou! Wij geloven dat voorkomen beter is dan genezen en Boost kan je helpen de balans te bewaren. Heb jij behoefte aan een mentale en/of fysieke Boost? Maak een afspraak met een van onze deskundigen. Bij Boost heb je in een laagdrempelige setting toegang tot deskundigen op verschillende vlakken: een masseur en een fysiotherapeut voor een fysieke boost en counselors van Career & Counselling Services (C&CS) voor je mentale welbevinden. Onze deskundigen werken samen om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Veiligheidsmaatregelen coronavirus:

  • Houd je aan de RIVM-richtlijnen en de richtlijnen van de TU Delft.
  • Bij klachten: blijf thuis en laat je testen.
  • Binnen bij X geldt een coronatoegangsbewijs.
  • Bij uitsluitend gebruik van de buitenfaciliteiten mag je X betreden via het hek buiten bij de tennisbanen.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen. Uitzondering: tijdens een sportactiviteit.
  • Draag binnen bij X een mondkapje. Uitzonderingen: tijdens een sportactiviteit en/of als een mondkapje de activiteit belemmert.
  • Kleedkamers, toiletten en kluisjes zijn beschikbaar. Neem zo min mogelijk spullen mee en kom bij voorkeur al omgekleed naar X.
  • Goede hygiëne blijft belangrijk.
  • Draag je Campus Card of X-card bij je als je deelneemt aan activiteiten binnen je X-abonnement.

Lees meer

Op vrijdag staat Boost in het teken van jouw fysieke gesteldheid. De fysiotherapeut is er om jou te adviseren en kan je tips geven voor een gezonde, volgende stap. Aarzel niet om een afspraak te maken en wat advies in te winnen.

 

Specialist

Rutger van Hulsen

Rutger van Hulsen heeft de opleiding tot fysiotherapeut Bsc gevolgd en is momenteel bezig met een master in Sportfysiotherapie. Zelf is hij actief in rugby, wielrennen en Crossfit. Hij is sinds 2017 werkzaam als fysiotherapeut bij Fys Optima Delft. Op maandagavond is hij aanwezig in Boost.

Prijs

TU Delft Student
TU Delft Medewerker
Overig
€ 0
€ 0
€ 0
Je hebt een geldig X-abonnement nodig.

Praktische informatie

De fysiotherapeut is aanwezig op vrijdag. De beschikbare tijdsloten zijn: 12:00-12:15 / 12:30-12:45 / 13:00-13:15 / 13:30-13:45 uur. 
Individueel, max. 1 deelnemer
Duur sessie: max. 15 minuten
 
Direct inschrijven