Alcohol in overmaat, experimenteren met drugs, je verliezen in social media, gamen of gokken zijn aspecten waar je wellicht, net als vele andere studenten, niet omheen kan in je studentenleven. Vanuit nieuwsgierigheid, voor de gezelligheid, voor het loslaten van studiestress of onder druk van je omgeving. Het kan een vlucht zijn voor het echte leven en voor alle verwachtingen die daarbij komen kijken. Wat zijn de effecten ervan en vind je deze prettig of juist niet? Bestaat er zoiets als ‘verantwoordelijk’ gebruik en hoe ziet dat eruit? Wanneer wordt recreatief middelengebruik problematisch gebruik?

Op een dynamische campus met studenten en medewerkers met veel ambities, raakt persoonlijke aandacht weleens onbedoeld op de achtergrond. Bij Boost draait het om jou! Wij geloven dat voorkomen beter is dan genezen en Boost kan je helpen de balans te bewaren. Heb jij behoefte aan een mentale en/of fysieke Boost? Maak een afspraak met een van onze deskundigen. Bij Boost heb je in een laagdrempelige setting toegang tot deskundigen op verschillende vlakken: een masseur en een fysiotherapeut voor een fysieke boost en counselors en een middelengebruik specialist voor je mentale welbevinden. Onze deskundigen werken samen om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Middelengebruik specialist

Heb je vragen over veilig en verantwoordelijk gebruik schroom dan niet om bij Boost binnen te lopen. De specialist middelengebruik (van verslavingszorg Brijder) geeft je graag vrijblijvend advies en ondersteuning voor jezelf of iemand uit je omgeving. Hier leer je inzicht te krijgen in je (problematisch) gebruik of gedrag met betrekking tot drugs of alcoholgebruik, gamen, (social) media of gokken.

Het is ook mogelijk om anoniem een gesprek te voeren, onze specialist heeft geen oordeel en is er voor jouw welzijn. 

Rooster & inschrijven

Docent

Jerry van kampen

Jerry werkt ruim 25 jaar in de verslavingszorg. Hij heeft binnen diverse afdelingen gewerkt. Binnen klinieken, als ambulant casemanager, als verwijzer en de laatste tien jaar als trainer, coach en voorlichter binnen de Brijder Preventie.
Jerry gaat als preventiespecialist in middelengebruik bij Boost zonder oordeel een gesprek in. Hij keurt keuzes in middelengebruik niet af, maar kijkt wel naar de risico’s die het met zich meebrengt helpt om (gedrags) verandering te bewerkstelligen. 

Prijs

TU Delft Student € 0
TU Delft Medewerker € 0
Overig    € 0

Je hebt geen X-abonnement nodig.

Praktische informatie

1 op 1 sessies

Om de twee weken op dinsdagavond:14 November

  • 28 november
  • 12 december
  • 9 januari
  • 23 Januari


Open inloop:
19:15 - 20:15

Op afspraak:
20:15 – 20:45
20:45  - 21:15