Oproep Entrepreneurship Awards 2022

Nieuws - 11 oktober 2022 - Communication BK

Ben jij een ondernemer in de sector Bouwkunde? Dit is jouw kans om tot 30.000 euro te winnen en jouw onderneming een boost te geven!

Op donderdagavond 24 november organiseert BK-Launch de Entrepreneurship Awards 2022 op de Faculteit Bouwkunde. Hier zullen de winnaars van de Entrepreneurship Awards bekend worden gemaakt, gekozen uit een scala aan veelbelovende en innovatieve genomineerden. De winnende start-ups zullen vouchers ontvangen van 500 tot 30.000 euro, zodat hun onderneming dat extra steuntje in de rug krijgt! De prijzen zullen worden toegekend aan start-ups gecategoriseerd aan de hand van drie fasen:

  • Concept stage
  • Towards Scale-up
  • R&D Support

De Entrepreneurship Awards zijn dus toegankelijk voor zowel jongere start-ups, als al meer gevestigde ondernemingen!

Kom jij in aanmerking voor de Entrepreneurship Awards?

De Awards zijn bedoeld voor studenten en recent afgestudeerden van een Nederlandse- of technische universiteit, die een onderneming zijn gestart, of willen starten, met betrekking tot een actuele uitdaging in het werkveld van Bouwkunde. De deelnemende ondernemers zullen worden geselecteerd op basis van hun innovativiteit en sociale impact.

Meer informatie

Op de website is meer aanvullende informatie te vinden over de Entrepreneurship Awards en de aanmeldingsprocedure. De uiterste aanmeldingsdatum is 11 november. 

De Entrepreneurship Awards 2022 worden uitgereikt namens Stichting Capriole.