Onderzoek & Innovatie

TU Delft biedt hoogwaardige valorisatiediensten aan, gericht op alle stadia van innovatie en impact. Van inspiratie en samenwerking met industriële en maatschappelijke partners, talentontwikkeling, incubatie en groei van startende bedrijven tot prototyping en testen in 'real-life'.

Expertprogramma's

Het Innovation & Impact Centre van de TU Delft biedt expertprogramma’s aan waarmee het medewerkers en studenten ondersteunt bij het op de markt brengen van innovaties. De interactie met belanghebbenden op het gebied van innovatie kenmerkt zich door een gestroomlijnde en veelzijdige aanpak, waaronder:

  • X! Delft: langdurige innovatiepartnerships met gerenommeerde bedrijven in het Nederlandse innovatie-ecosysteem.
  • Delft Enterprises: participatie in innovatieve, early-stage en op technologie gebaseerde spin-off bedrijven van de TU Delft, waaronder AI- en andere deeptechbedrijven.
  • YES!Delft: incubator-, incubatie- en acceleratieprogramma's specifiek gericht op AI.
  • Fieldlabs: praktijkomgevingen waar AI-gerelateerde ideeën worden ontwikkeld, getesten en geïmplementeerd:
  • Delft Centre of Entrepreneurship: talentenservices en onderwijs op het gebied van ondernemerschap.
  • MOOCs en doelonderwijs voor professionals, zowel online als offline.

Impact creëren

TU Delft gebruikt een veelzijdige aanpak om onderzoekers en externe belanghebbenden, zoals bedrijven, investeerders, zorgaanbieders, ondernemers, overheden en maatschappelijke organisaties, te ondersteunen. Dit is de manier om samen kansen voor samenwerking te ontdekken en impact te creëren.

Contact