Lezing: Entrepreneurial stories - Nonica.io

05 juni 2023 12:45 t/m 13:45 - Locatie: zaal K - Door: Communicatie BK | Zet in mijn agenda

Op 5 juni organiseert BK-Launch de tweede lezing in de reeks van Entrepreneurial Stories, gegeven door Jaime Alonso Candau, van Nonica.io.

In deze lezing zal Jaime het hebben over zijn entrepreneurial journey, hoe hij vanuit zijn opleiding als architect Nonica.io heeft opgezet, wat resulteerde in het ontwikkelen een tool die Dynamo scripts kan delen en verwerken in aangepaste Revit knoppen.

Deze lezing is onderdeel van de lezingenreeks Entrepreneurial Stories, geïnitieerd door BK-Launch: platform voor ondernemerschap aan de faculteit Bouwkunde. De lezingenreeks Entrepreneurial Stories is een inspirerende serie van lunchlezingen waar succesvolle ondernemers hun persoonlijke ervaringen en inzichten delen over het opbouwen en groeien van succesvolle bedrijven in de gebouwde omgeving. Gedurende de serie zullen er diverse ondernemers aan het woord komen, die allemaal op een andere manier hun inzichten over de gebouwde omgeving aan het licht laten komen in hun bedrijven. Door hun unieke reis te delen, naast hun perspectieven en innovatieve ideeën, laten ze het belang van ondernemerschap zien en inspireren ze ons om de ondernemer in onszelf te ontdekken.