Een kamer zoeken in Delft kost tijd, oriënteer je dus zo vroeg mogelijk op woonruimte die bij je past. Woonruimte kan worden aangeboden door een huisvesting beheerder, een studentenvereniging of door een particulier.

DUWO

Stichting DUWO is de grootste beheerder van studentenkamers. De meeste kamers in hun beheer worden verdeeld door middel van het instemsysteem. De bewoners van een studentenhuis kiezen dan zelf een nieuwe huisgenoot voor een vrijgekomen kamer. Kijk voor meer informatie op de website van DUWO.

DUWO Delft
Kanaalweg 4
2628 EB Delft
www.duwo.nl

Inschrijven bij de gemeente

Studenten die in Delft gaan wonen moeten zich inschrijven bij de gemeente. Studenten die al in Delft wonen, moeten binnen 5 dagen een adreswijziging doorgeven als zij binnen Delft verhuizen. Dit kan  geheel digitaal via www.delft.nl.

Op onderstaand overzicht vind je organisaties en bedrijven die huisvesting aanbieden in Delft. Let op: TU Delft heeft geen samenwerkingsverband of andere relatie met onderstaande organisaties.

Huisvestingsorganisatie Student acc. Stel Familie Vakantie Gedeeld Privé
4-Freedom X X X X X