Introductieperiode

Ben je komend collegejaar een nieuwe student aan de TU Delft en wil je meer te weten komen over de universiteit, de stad Delft en het studentenleven? Dan raadt TU Delft je aan om deel te nemen aan de introductieprogramma’s. 

In Nederland is het door omstandigheden niet toegestaan om grote evenementen te organiseren. Daarom zal de introductieperiode er ook dit jaar anders uitzien dan gebruikelijk.

Voor bachelorstudenten

Als gevolg van de maatregelen in Nederland rondom COVID-19 zullen het Introductieprogramma en de faculteitsintroducties er dit jaar anders uitzien dan gebruikelijk. Desondanks wordt er hard gewerkt om je een warm welkom te bieden bij de TU Delft. Er zal tijdens de OntvangstWeek (OWee) een zowel digitaal als fysiek programma worden neergezet, afhankelijk van de maatregelen vanuit de overheid.

Lees hier meer over de OWee en het EJW van jouw opleiding.


Voor Master-, Exchange en schakelstudenten

Als gevolg van de maatregelen in Nederland rond COVID-19, zullen het Introductieprogramma en de faculteitsintroducties er dit jaar anders uitzien dan gebruikelijk. Desondanks wordt er hard gewerkt om je een warm welkom te bieden bij TU Delft. De programma’s zullen vooral online plaatsvinden, waardoor ze toegankelijk zijn voor alle master-, exchange- en schakelstudenten, ook als je niet in Delft zou kunnen zijn.

Lees hier meer over de introductieperiode voor master- en schakelstudenten.


Internationale studenten

Als internationale student moet je een aantal formele praktische zaken regelen, en we noemen dat de Registration.

Je krijgt de mogelijkheid deze snel en voor de start van je studie te regelen. Je ontvangt voor augustus een bericht over wat je moet regelen en hoe je dat dit jaar kunt doen.