Introductieprogramma’s voor Master-, Exchange- en schakelstudenten

19, 22-25 augustus 2022

Het Introductieprogramma helpt je een goede start te maken met je studie in Delft. Het is een intensief, maar leuk programma dat je laat kennismaken met de TU Delft en het multiculturele studentenleven in Delft. Het is ook een goede gelegenheid om nieuwe vrienden te maken. Samen met studenten van over de hele wereld en vanuit andere faculteiten maak je als team kennis met elkaar, de studiecultuur van de TU Delft en de academische vaardigheden die je nodig zult hebben tijdens je studie. Ieder team heeft een coach, een huidige TU Delft student die je alle insides kan geven over het studeren en leven in Delft. Je kunt de sociale en culturele mogelijkheden optimaal benutten en ontdekken waar je je tijdens je studie aan de TU Delft mee bezig kunt houden.

Ter voorbereiding op de studie en studiecultuur raden we je sterk aan om deel te nemen aan het Introductieprogramma.

We kijken er naar uit om je tijden het Introductieprogramma te mogen ontmoeten.

Meer informatie volgt zodra het programma bekend is.

Hoe kan ik deelnemen?

Als je nieuw bent aan de TU Delft en je hebt je aangemeld voor een Master- Exchange of schakelprogramma, dan kun je voor half juli een uitnodiging verwachten over hoe je je kunt inschrijven voor het Introductieprogramma.

Follow the Introduction Programme on

Instagram

YouTube

Facebook


Facultaire introductieprogramma’s

Introductieprogramma’s van de faculteiten zullen plaatsvinden in de laatste week van augustus (veel al op donderdag of vrijdag). Deze programma’s zijn veelal verplicht.

Je zult hierover door je faculteit worden geïnformeerd.

/* */