Introductieprogramma’s voor Master-, Exchange- en schakelstudenten

Het Introductieprogramma helpt je een goede start te maken met je studie in Delft. Het is een intensief, maar leuk programma dat je laat kennismaken met de TU Delft campus en het multiculturele studentenleven in Delft. Het is ook een goede gelegenheid om nieuwe vrienden te maken. Samen met studenten van over de hele wereld en vanuit andere faculteiten maak je als team kennis met elkaar, de studiecultuur van de TU Delft en de academische vaardigheden die je nodig zult hebben tijdens je studie, die vanaf september in een hoog tempo zal starten. Tijdens het introductieprogramma leer je vaardigheden zoals projectmatig werken en neem je deel aan workshops en lezingen. Tevens krijg je een goede indruk van de vele voorzieningen en ondersteuning die de TU Delft biedt aan studenten. Ook kun je tijdens diverse activiteiten kennis maken met het sociale en (multi-)culturele studentenleven in Delft. 

TU Delft raadt startende studenten sterk aan om deel te nemen aan het Introductieprogramma. 

 

Hoe kan ik deelnemen?

Als je nieuw bent aan de TU Delft en je hebt je aangemeld voor een Master- Exchange of schakelprogramma, dan kun je voor half juli een uitnodiging verwachten over hoe en tot wanneer je je kunt inschrijven om deel te nemen aan het Introductie Programma. 

Follow the Introduction Programme on

Instagram

YouTube

Facebook


Facultaire introductieprogramma’s

Introductieprogramma’s van de faculteiten zullen plaatsvinden eind augustus (veel al op donderdag of vrijdag). Deze programma’s zijn veelal verplicht.

Je zult hierover door je faculteit worden geïnformeerd.