Introductieprogramma’s voor Bachelorstudenten

De OntvangstWeek (OWee)

De OWee is de introductieweek voor alle aankomende bachelor studenten in Delft. Tijdens deze week maak je kennis met alles wat Delft jou te bieden heeft. Je leert de stad en haar vele studentenorganisaties en verenigingen kennen tijdens allerlei evenementen: van bijvoorbeeld een infomarkt en campus-BBQ tot verenigingsbezoeken en backstage campus tour, alle aspecten van het Delftse studentenleven komen aan bod. Dit is dus een week die je niet missen wilt als je gaat studeren in Delft.

De inschrijvingen voor de OWee zijn al open, dus wacht niet langer en schrijf je in via onze website! Wees er snel bij, zodat je zeker bent van je plekje en je al meteen op ons digitale platform kunt om leuke en interessante content te bekijken.

Meer weten? Kijk dan op de OWee website en volg ons op Instagram (@oweedelft)


Eerstejaarsweekenden (EJW's) van de opleidingen

Ongeveer twee weken voor de start van elk collegejaar organiseren de studieverenigingen van alle opleidingen een eerstejaarsweekend. Dit is een gezellig weekend waarin je al je eerstejaars studiegenoten kunt leren kennen. Hieronder vind je de informatie over de eerstejaarsweekenden van alle opleidingen. 

/* */