Uitgelicht
Nieuws
rss
05 juni 2018

10/06 Reserveer je Cultuurruimte online

Op zondag 10 juni verhuizen beide balies (van Sport en van Cultuur) naar de nieuwe entreehal. De huidige balies worden ontmanteld en overgebracht naar de nieuwe samengevoegde balie. Om deze reden is het niet mogelijk om op zondag via de fysieke balie of telefonisch Cultuurruimten te reserveren. Uiteraard kun je wél online terecht voor het maken van reserveringen! Onze excuses voor het ongemak, bedankt voor je begrip.

05 juni 2018

Inhuizing nieuwbouw: ingekort zomerrooster Sport en sluiting Cultuurgebouw

Het zomerrooster 2018 van Sport is dit academisch iets korter dan je gewend bent, vanwege het inhuizen naar het nieuwe gebouw. Vanaf maandag 2 juli tot en met vrijdag 10 augustus is het zomerrooster actief. Vanwege de bouwwerkzaamheden sluit het gehele Cultuurgebouw vanaf 25 juni.

04 juni 2018

06/06 – 07/06 Beperkte parkeergelegenheid i.v.m. evenement

Op woensdagavond 6 juni vanaf 23:00 tot 7 juni 23:00 uur is er sprake van beperkte parkeergelegenheid op de Van den Broekwegparkeerplaats. In verband met een alumni evenement wordt het middelste deel - ongeveer 75 plekken - van de parkeerplaats afgezet.

01 juni 2018

UPDATE: 11/06 Opening nieuwe ingang Sport & Cultuur

Vanaf maandag 11 juni gaat de nieuwe hal in het nieuwe gebouw open. De entree geeft een voorproefje van wat je kunt verwachten bij de officiële opening van het nieuwe gebouw. We zijn nog hard bezig met alle programmatische ruimtes die verbonden zijn aan de entreehal. Dus, houd onze website in de gaten!

31 mei 2018

Pop-up stores sluiten na dit weekend

De pop-up stores bij de balies van Sport en Cultuur sluiten na dit weekend hun deuren. De aparte Sport- en Cultuur-ingangen sluiten immers binnenkort, wanneer de nieuwe entreehal in gebruik wordt genomen. Maar niet getreurd, eind augustus kun je terecht in de Conceptstore in deze nieuwe entreehal.

Eerstvolgend