BSc Technische Wiskunde en MSc AM

Vergaderdata Examencommissie

Donderdag 23 februari 2023

Donderdag 23 maart 2023

Donderdag 20 april 2023

Dinsdag 16 mei 2023

Dinsdag 13 juni 2023

Woensdag 12 juli 2023

Woensdag 9 augustus 2023

Formulieren en verzoeken moeten uiterlijk 5 werkdagen voor de vergaderdatum zijn ontvangen. Een te laat ingediend verzoek wordt automatisch doorgeschoven naar de volgende vergadering. Binnen twee weken na de vergadering ontvangt u bericht van het besluit van de Examencommissie.

Om het BSc-diploma aan te vragen moet je uiterlijk 20 werkdagen voor de vergadering het aanvraagformulier toesturen aan SPA-EWI@tudelft.nl .
Uiterlijk 5 werkdagen voor de zitting van de examencommissie moet het laatste cijfer bekend zijn.

Let op: formulieren voor de Master Final Examination dienen ingeleverd te worden volgens de formele procedure. Hiervoor gelden afwijkende termijnen volgens onderstaand schema.

Form

Approval Board of Examiners

Handing in no later than

Application Thesis Committee

No later than two meetings before defence

5 days prior to meeting BoE

Application Final Examination

Last meeting before defence date

6 weeks prior to defence date

These application forms cannot be discussed in the same meeting.
Defence can only take place after approval of both forms.
Please note that If the defense takes place without an approved Thesis Committee you are at high risk of having the result of the master thesis defense declared invalid!

 

Bachelor Diploma-Uitreiking

Jaarlijks vindt er in november een collectieve diploma-uitreiking plaats. Mocht je hier niet op willen wachten en voor die tijd je diploma in ontvangst willen nemen dan kan je hiervoor een afspraak inplannen. Zodra het diploma gereed is ontvang je hierover bericht. Als je ervoor kiest om het diploma op te halen zal je niet meer worden uitgenodigd voor de jaarlijkse diploma-uitreiking.