Civiele Techniek en Geowetenschappen

Informatie coronavirus

Voor informatie over de maatregelen die de universiteit en de faculteit nemen tegen de verdere verspreiding van het coronavirus Covid-19, verwijzen we graag door naar de volgende pagina's:

Algemene informatie TU Delft Aanvullende informatie faculteit CiTG

| Stories of Science

Koraal in close-up

Masterstudent Paul van Wiechen maakte handmatig 384 koraalreplica's uit silliconen mallen. Productietijd: 48 uur noeste arbeid. Alle koraalplantjes heeft hij zelf geplant op de bodem van de grote watergoot in het Waterlab. Hij wil precies begrijpen hoe golven veranderen door koraalriffen vlak voor de kust. Koraal sterft wereldwijd af door klimaatverandering. Wat betekent het als de natuurlijke systemen die onze kusten beschermen verdwijnen? Lees meer in onze Story of Science: Complexe koraalkusten begrijpen.

Koraal in close-up

Masterstudent Paul van Wiechen maakte handmatig 384 koraalreplica's uit silliconen mallen. Productietijd: 48 uur noeste arbeid. Alle koraalplantjes heeft hij zelf geplant op de bodem van de grote watergoot in het Waterlab. Hij wil precies begrijpen hoe golven veranderen door koraalriffen vlak voor de kust. Koraal sterft wereldwijd af door klimaatverandering. Wat betekent het als de natuurlijke systemen die onze kusten beschermen verdwijnen? Snel meer in Stories of Science.