Alumni vrijwilliger: open inschrijving

Over de rol

Wil jij in de nabije toekomst, op wat voor manier dan ook, bijdragen aan de missie van de TU Delft? Meld je dan aan als potentiĆ«le vrijwilliger en we nemen contact met je op om de mogelijkheden en jouw ideeĆ«n te bespreken. Denk hierbij aan het hosten en/of organiseren van een evenement voor alumni of studenten, aan mentoring, het schrijven van een getuigschrift, het geven van een lunchlezing, het regelen van een stage of project en nog veel meer.Opmerking: we zullen ons uiterste best doen om aan jouw wensen voor vrijwilligerswerk te voldoen, maar kunnen we dit niet garanderen. 

Locatie

Afhankelijk van de toekomstige vrijwilligersrol.

Vaardigheden:

Afhankelijk van de toekomstige vrijwilligersrol.

Wat krijg je er voor terug:

  • Versterken van je binding met de TU Delft gemeenschap
  • Breid je netwerk uit, zowel persoonlijk als professioneel
  • Briefing en training van jouw Alumni Relations contactpersoon, indien nodig
  • Deelnemen aan een activiteit die de ervaring van alumni en/of studenten verbetert

Wat kan je van ons verwachten:

  • Vinden van de juiste vrijwilligersrol voor jou
  • Ondersteuning bij het creĆ«ren van je eigen vrijwilligersrol
  • Matchen met de juiste organisatie/persoon binnen de TU Delft om vrijwilligerswerk te doen

GeĆÆnteresseerd?

Heb je interesse om alumnivrijwilliger te worden? Stuur dan een e-mail naar alumnirelations@tudelft.nl en nemen we contact met je op om de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk verder te bespreken.

Neem contact op

TU Delft Alumni Relations

Het is de missie van de TU Delft om 'impact te hebben op een betere samenleving'. TU Delft Alumni Relations draagt bij aan deze missie door een waardevolle relatie op te bouwen en te onderhouden met afgestudeerden van de TU Delft. Zo creĆ«ren we een levendige alumni community die tijd, talent en netwerk investeert in TU Delft, de studenten, onderzoekers en mede-alumni. We dragen hiermee bij aan het verrijken van de studentervaring, aan het mogelijk maken van impactvol onderzoek, aan het verbeteren van de aansluiting van het curriculum op de arbeidsmarkt, en aan het vergroten van het professionele en persoonlijke netwerk van alumni. Dit met uiteindelijk doel om impactvolle initiatieven middels het netwerk te faciliteren. 

Wie zijn alumni vrijwilligers?

Alumni die vrijwillig hun tijd, talent en netwerk inzetten voor de TU Delft, haar studenten en de alumni community. Hiermee zijn ze van grote waarde voor (de missie van) de TU Delft en de hele TU Delft gemeenschap.

De TU Delft vereist dat elke vrijwilliger deze Gedragscode Alumni Vrijwilligers leest en naleeft om in aanmerking te komen voor deelname aan vrijwilligersactiviteiten voor alumni van de TU Delft.