Roosters

Wat is MyTimetable?

Voor de publicatie van onderwijs- en tentamenroosters maken we gebruik van MyTimetable. Hiermee kan je je eigen rooster samenstellen, koppelen aan je agenda of gewoon inzien. Om je rooster op te slaan of te personaliseren moet je inloggen met je netid. Nadat je deze hebt opgeslagen verschijnt je rooster ook in de MyTUDelft app. De instructievideo van Mytimetable kan je hier bekijken. Je kunt hier meer lezen over hoe MyTimetable werkt. De roosters worden gepubliceerd per semester. 

Onderwijszalen

Meer informatie over de faciliteiten in onderwijszalen, zoals schermen en beamers en hoe de onderwijszaal eruit ziet kan je hier vinden.

Rooster per locatie of zaal

Je kunt de beschikbaarheid van een zaal bekijken in de location view, door een gebouw of de gewenste zaal te selecteren. 

Voor reserveringen van zalen buiten je onderwijsrooster kan je contact opnemen met het Servicepunt van een faculteit of gebouw. 

Voor de locaties van een aantal gezamelijke opleidingen met de Universiteit Leiden en Erasmus Universiteit moet je in een andere applicatie kijken. In je TU Delft rooster staat dan bijvoorbeeld bij locatie Leiden.

Locaties LST en MST in Leiden. 

Locaties Nanobiologie

Tentamenrooster

Alle tentamenlocaties zijn 1 week voorafgaand aan het tentamen definitief en vermeld in MyTUDelft. Uitsluitend de vermelde locatie(s) in MyTUDelft zijn op de tentamens van toepassing.