Studieadviseurs TBM

Als student TB, CoSEM, EPA of MOT ben je van harte welkom voor persoonlijk advies, hulp en verschillende studiegerelateerde vragen. De studieadviseur biedt jou een luisterend oor en oordeelt niet. Alle voorgelegde kwesties worden vertrouwelijk behandeld. De studieadviseur kan je eventueel doorverwijzen. In de A-Z index zijn de meest besproken onderwerpen extra uitgelicht.

Ben je student van de master IE of de master TIL? Dan kun je contact opnemen met de studieadviseurs van jouw opleiding: MSc IE of MSc TIL.

Let op

Het is belangrijk om de studieadviseurs direct te informeren bij ziekte of andere bijzondere omstandigheden die de studievoortgang belemmeren. Doe je dat niet, dan loop je het risico dat je achteraf geen beroep meer kan doen op speciale regelingen in het kader van de BSA of afstudeersteun.

Wie zijn wij?

Voor vragen kun je per e-mail contact opnemen met bsc-ac-tpm@tudelft.nl, Schakelen-tpm@tudelft.nl of msc-ac-tpm@tudelft.nl. Je kunt ook langskomen bij het inloopspreekuur of maak een online afspraak. Vermeld daarbij altijd je studentnummer.

BSc TB

MSc CoSEM, EPA, MOT

Marieke Kuyvenhoven Lemckert

Ma, di en donderdag