Praktische informatie

Indeling gebouw

Het gebouw van TBM heeft een U-vormige structuur. Het is ingedeeld in vier vleugels: a, b, c en d.

Vleugel B is de lange as die langs de Jaffalaan loopt en waarin je binnenkomt. Dit is de enige vleugel die vier verdiepingen telt. Vleugel A is de linkerpoot van de U (als je het gebouw aan de voorkant binnenkomt), vleugel C is de rechterpoot. Vleugels A en C hebben drie verdiepingen. Vleugel D wordt gevormd door het gedeelte boven het parkeerterrein.

Opbouw kamernummers

De kamernummers zijn als volgt opgebouwd: vleugel verdieping. kamernummer. 

Studiemateriaal aanschaffen

Dictaten

Dictaten kun je online bestellen via brightspace.tudelft.nl onder Resources. Je kunt kiezen of je de bestelde dictaten wilt laten bezorgen op je thuisadres, of dat je ze wilt ophalen bij de bibliotheek. In het laatste geval betaal je geen verzendkosten.

Zodra het geld binnen is, worden de dictaten geprint. Het is ook mogelijk readers als pdf te downloaden. Het duurt een paar werkdagen voordat de dictaten worden geleverd en/of kunnen worden opgehaald. Mocht je vragen of problemen hebben, bijvoorbeeld met de betaling, dan kun je mailen naar het volgende adres: readers-tpm@tudelft.nl.

Boeken

De meeste studieboeken kunnen via de studievereniging Curius worden aangeschaft met een kleine korting. Voor een overzicht (met prijzen) van de boeken die via Curius te koop zijn zie www.curius.nl.

Eten en drinken

Op de begane grond in de B-vleugel bevinden zich het restaurant (Food & Beverage Corner) en het TB-café. 

Je kunt bij de F&B Corner terecht voor goede espressokoffie, broodjes, salades, soep en warme snacks.
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 10.00-15.00 uur.

Of tap zelf je koffie bij de selfservice koffiebars van DE Coffee Kitchen. 

Het TB café kan gereserveerd worden voor bijeenkomsten. Voor meer informatie zie: TB-Café. Iedere donderdag is het TB-Café geopend vanaf 16.00 uur.

Laptop

De TU Delft biedt de mogelijkheid aan zowel BSc als MSc studenten om een laptop aan te schaffen. 
Alle informatie is te vinden op Laptopproject. Hier kun je ook vinden welke laptop voor jouw opleiding wordt aangeraden.

EHBO

Neem bij ongevallen direct contact op met het Servicepunt (2789801).

Lockers

Bij de ingang van het studielandschap op de begane grond en op de 1e verdieping in de D-vleugel is een beperkt aantal lockers aanwezig. De lockers zijn gratis en kunnen in gebruik genomen worden met een campuskaart.

De lockers kunnen gedurende een periode van 1 week worden gereserveerd. Iedere vrijdagavond worden de lockers, indien niet leeggehaald, opengemaakt door de portier en de aanwezige spullen zullen afgegeven worden bij het Servicepunt.

Rookbeleid

Roken is alleen toegestaan op het parkeerterrein aan de achterzijde van het gebouw, nabij de fietsenstalling.