Vakken en tentamens

Aan- of afmelden voor vakken en tentamens? Op deze pagina vind je alle informatie hoe je je kunt inschrijven voor Vakken en Tentamens bij TBM.

Vakken TBM

Alle BSc en MSc vakken binnen TBM zijn ook als electives te volgen. Aangezien er op een aantal vakken een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is bieden we ook alternatieven. Bekijk per opleiding op welk vak een Cap geldt. 

Op de vakken van de BSc Technische Bestuurskunde is tot op heden geen maximum aantal studenten opgelegd.

Op de vakken van de MSc Complex Systems Engineering and Management is tot op heden geen maximum aantal studenten opgelegd.

Op de vakken van de MSc Engineering and Policy Analysis is tot op heden geen maximum aantal studenten opgelegd.

Op deze pagina kun je zien welke vakken van MSc Management of Technology hun maximum capaciteit behaald hebben. Voor deze vakken geldt alleen reguliere MOT- en oriΓ«ntatiestudenten worden toegelaten. Zij hoeven zich niet aan te melden voor het vak, maar worden automatisch ingeschreven in Brightspace. Voor EPA-, CoSEM- en IE-studenten is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via onderstaande links:

Q1

Q2

Q3

Q4

Aangezien aanmelden geen garantie is voor deelname, raden we aan om op zoek te gaan naar een alternatief vak. Onderstaand een overzicht met potentiele alternatieve vakken. Veel van deze vakken horen bij het DCE (Delft Centre for Entrepreneurship) onderwijs. De jaarplanner van DCE kun je op deze website vinden.