Eerstejaars Klinische Technologie

We heten je van harte welkom bij zowel de TU Delft/faculteit Mechanical Engineering (afgekort ME), als de Universiteit Leiden/het LUMC en de Erasmus Universiteit Rotterdam/het Erasmus MC. In september start jij hier je joint-degree bacheloropleiding. Wij hopen dat je een mooie, leerzame en boeiende periode tegemoet gaat en zien uit naar het moment waarop jij je bachelor- (en aansluitend eventueel je master) diploma in ontvangst zult nemen. Je vindt op deze pagina meer informatie om goed van start te kunnen gaan met je studie.
 

Inschrijving

Voor een goede start aan je opleiding is het van belang om je inschrijving vóór 15 augustus te voltooien. Dat doe je door de betaling van het collegegeld te voldoen of een machtiging af te geven. Zodoende ben je op tijd ingedeeld in een werkgroep, waarover je eind augustus wordt ingelicht. Inschrijving en betaling geschiedt via TU Delft.

Als bevestiging van je inschrijving bij de TU Delft ontvang je uiterlijk binnen één maand nadat je aan de inschrijvingsverplichtingen hebt voldaan het Bewijs van Inschrijving, maar niet eerder dan medio augustus. Daarnaast ontvang je een campuskaart en inschrijving van de Universiteit Leiden en de Erasmus Universiteit Rotterdam. Deze zul je ongeveer rond dezelfde periode ontvangen, afhankelijk van hoe snel de centrale studentenadministraties de gegevens kunnen verwerken. Mocht je in oktober nog niets hebben ontvangen, neem dan contact op met de studentenadministratie van de desbetreffende instelling.

Cijfernotificaties

Vanuit het cijferregistratiesysteem, MyTUDelft, kun je een melding krijgen zodra er een cijfer bekend is. Dit dien je aan te zetten door in de openingspagina van MyTUDelft het vinkje aan te zetten dat je meldingen wilt ontvangen zodra een cijfer is toegevoegd of gewijzigd. Dit hoeft je slechts eenmalig in te stellen.

Algemene informatie

2023-2024:

Locaties

Start studiejaar / Start Academic Year

Maandag 4 september 2023/ Monday 4 September 2023