Eerstejaars Werktuigbouwkunde

We heten je van harte welkom bij de faculteit Mechanical Engineering (afgekort ME). In september start je hier je bacheloropleiding. Wij hopen dat je een mooie, leerzame en boeiende periode tegemoet gaat en zien uit naar het moment waarop jij je bachelor- (en aansluitend eventueel je master) diploma in ontvangst zult nemen. Je vindt op deze pagina meer informatie om goed van start te kunnen gaan met je studie.
 

Inschrijving

Voor een goede start aan je opleiding is het van belang om je inschrijving vóór 15 augustus te voltooien. Dat doe je door de betaling van het collegegeld te voldoen of een machtiging af te geven. Zodoende ben je op tijd ingedeeld in een projectgroep, waarover je vanaf half augustus wordt ingelicht.

Als bevestiging van je inschrijving bij de TU Delft ontvang je uiterlijk binnen één maand nadat je aan de inschrijvingsverplichtingen hebt voldaan het Bewijs van Inschrijving, maar niet eerder dan medio augustus.

Cijfernotificaties

Vanuit het cijferregistratiesysteem, MyTUDelft, kun je een melding krijgen zodra er een cijfer bekend is. Dit dien je aan te zetten door in de openingspagina van MyTUDelft het vinkje aan te zetten dat je meldingen wilt ontvangen zodra een cijfer is toegevoegd of gewijzigd. Dit hoeft je slechts eenmalig in te stellen.

Algemene informatie

2023-2024 : De eerste collegedag is op maandag 4 september 2023.

Start studiejaar / Start Academic Year

Maandag 4 september 2023/ Monday 4 September 2023