Schakelstudenten

We heten je van harte welkom bij de faculteit Mechanical Engineering (afgekort ME). In september start je hier je schakelopleiding. Wij hopen dat je een mooie, leerzame en boeiende periode tegemoet gaat en zien uit naar het moment waarop je het schakelprogramma hebt afgerond en in een ME master kunt beginnen. Je vindt op deze pagina meer informatie om goed van start te kunnen gaan met je studie.

Vind hier meer informatie over schakelen en de ontvangstmiddag 2023-2024.

 

Inschrijving

Als bevestiging van je inschrijving bij de TU Delft ontvang je uiterlijk binnen één maand nadat je aan de inschrijvingsverplichtingen hebt voldaan, het Bewijs van Inschrijving, maar niet eerder dan medio augustus.Voor meer informatie verwijzen we naar de pagina <link onderwijs toelating-en-aanmelding msc-nederlands-diploma>inschrijvingen.

Cijfer notificaties

Vanuit het cijfer registratie systeem, MyTUDelft, kun je een melding krijgen zodra er een cijfer bekend is. Dit dien je aan te zetten door in de openingspagina van MyTUDelft het vinkje aan te zetten dat je meldingen wilt ontvangen zodra een cijfer is toegevoegd of gewijzigd. Dit hoeft je slechts eenmalig in te stellen.

Algemene informatie

2023-2024:

Start studiejaar / Start Academic Year

Maandag 4 september 2023/ Monday 4 September 2023