Dutch Design Week 2023

21 oktober 2023 09:00 t/m 29 oktober 2023 22:00 - Locatie: Eindhoven | Zet in mijn agenda

Tijdens Dutch Design Week 2023 (21-29 oktober) is de TU Delft dit jaar overal om je heen. Ontdek wat we voor je hebben klaarstaan, markeer je agenda alvast en tot in oktober!

Dit jaar staan er voor het eerst niet één, maar twee tentoonstellingen van de faculteit Industrieel Ontwerpen (IO) tijdens Dutch Design Week voor je klaar. Een grote nieuwe tentoonstelling met installaties ontworpen door IO-studenten en -onderzoekers, wil bezoekers, en vooral jongeren, tonen hoe design onze toekomst beïnvloedt.

Daarnaast toont Design United van 4TU het nieuwste designonderzoek van de vier technische universiteiten van Nederland. Zo wil 4TU het debat over de rol van design in maatschappelijke trends stimuleren.

En dat is nog niet alles. Je kan ook Delfts design bekijken en beleven bij 4TU's Drive Festival en bij de Embassy of Sustainable Design van Van Berlo. 

De TU Delft is dus alomtegenwoordig op het grootste designfestival van Noord-Europa en toont zo hoe Delfts design inspireert, verbindt en oplossingen vindt.