Alumni

Delfts ingenieur ben je niet voor even, het drukt een stempel op je leven. Een stempel om trots op te zijn! Meer dan 100.000 TU Delft alumni wonen en werken over de hele wereld. Op veel plaatsen bestaan lokale communities die elkaar regelmatig ontmoeten; sommige één keer per jaar, andere frequenter. Deze communities  bestaan dankzij de hulp van lokale vrijwilligers en TU Delft ondersteunt ze door het (mede) organiseren en/of faciliteren van activiteiten.

Blijf betrokken

Wij hopen dat je terugkijkt op een mooie tijd bij de TU Delft. Een tijd waarin je veel waardevolle kennis en ervaring hebt opgedaan en een netwerk hebt kunnen opbouwen. We doen graag een beroep op je om deze kennis, ervaring en netwerk te delen. Om onze huidige studenten dezelfde ervaring te bieden, maar ook om een waardevolle bijdrage te leveren voor mede-alumni. De TU Delft community van onderzoekers, studenten, medewerkers en alumni versterkt elkaar en draagt zo bij aan het realiseren van meer impact voor een betere samenleving.  De feedback, kennis en enthousiasme van alumni zijn hierbij een essentieel onderdeel van het ecosysteem.

Evenementen & activiteiten

Het hele jaar door organiseert de afdeling Alumni Relations evenementen en activiteiten voor en door alumni van TU Delft. Sommige van deze activiteiten vinden plaats op de campus van de universiteit, sommige online en andere bij lokale communities over de hele wereld. Deze communities bestaan dankzij de hulp van lokale vrijwilligers en TU Delft ondersteunt ze door het (mede) organiseren en/of faciliteren van activiteiten.

Bekijk de agenda

Meer informatie en contact

Kijk op de alumniwebsite van de TU Delft voor meer informatie of neem contact op met het team van alumni relaties.


Wereldwijde ontmoetingsplaats

www.tudelftforlife.nl is de wereldwijde ontmoetingsplaats voor alle Delftse alumni. Breid je netwerk uit, kom in contact met oud studiegenoten en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen. Via je eigen profielpagina, houd je contactgegevens actueel en leg rechtstreeks contact met mede-alumni. Ook kun je via de geïntegreerd wereldkaart vinden waar alumni zich bevinden. Alles op één plek bij elkaar, dat is wel zo overzichtelijk.


Alumni Wiskunde en Informatica

De Wiskunde en Informatica Alumni Commissie 'Constantijn Huygens' is opgericht om de afgestudeerde wiskundigen en informatici en promovendi van de TU Delft met elkaar en met studenten in contact te brengen.

Lees meer over de alumnivereniging 

Constantijn Huygens

 


EWI Alumni verhalen

Waar komen EWI alumni zoal terecht? Deze verhalen laten zien welke kansen er zijn voor alumni en welke kansen sommigen zelf creëren.

Lees hier verhalen van alumni