EEMCS PhD Council

De EEMCS PhD council is het platform om de belangen van alle EWI-promovendi te behartigen. We proberen om te gaan met de uitdagingen die onze PhD-gemeenschap gezamenlijk tegen komen. Neem gerust contact met ons op via PhDcouncil-EWI@tudelft.nl over zaken die jij belangrijk vindt.

Lees meer over ons op onze intranetpagina: intranetpagina.

Hoe werkt het?

Activiteiten van de PhD council

  • De PhD council geeft ideeën en advies aan de Faculty Graduate School en de decaan van EWI over hoe het promotietraject kan worden verbeterd over onderwerpen als promotiecursussen en -evenementen, de Doctoral Monitoring Application (DMA) over de regels en procedures van de Graduate School. Het geeft feedback en stelt verbeteringen voor.
  • De PhD council organiseert sociale activiteiten en evenementen voor alle PhD-collega's om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen, en een community op te bouwen.
  • Over universiteit-brede of landelijke onderwerpen hebben wij, de samenwerkende raden, contact met het college van bestuur van de TU Delft en PNN om onze mening te delen.
  • Nieuwe leden zijn welkom. Leden ontvangen 2 GS overdraagbare vaardigenheden punten. De PhD council vergadert eenmaal per maand.

Hoe kan je je aanmelden?

Je kan de PhD council EWI benaderen door een email te sturen naar PhDcouncil-EWI@tudelft.nl

Leer meer over ons op onze intranet page.