Online Education

Onze expertise op het gebied van onderwijs en onderzoek delen we graag met anderen. Ook online! Online studeren biedt je de mogelijkheid om waar en wanneer je maar wilt te studeren. Wij bieden twee soorten online onderwijs aan.

Gratis MOOCs (Massive Open Online Courses)

Een MOOC is een online cursus voor een wereldwijd publiek. Deelname is gratis en interactief. Alle gratis courses van onze faculteit worden aangeboden op het platform van edX.

Professional education - online IDE Master Classes

Net als de IDE Master Classes die on campus gegeven worden, zijn de online masterclasses ook gericht op werkende professionals. Elke masterclass heeft een eigen verdiepend thema en wordt gegeven door een expert van onze faculteit.

IDEMC1.x: Customer Insights

Deze online masterclass is een inleiding voor managers en consultants in design, innovatie en marketing die willen leren hoe kwalitatief gebruikersonderzoek hun business kan ondersteunen. 

Meer informatie over deze online masterclass is hier te vinden.

IDEMC2.x: Design Leadership

Deze masterclass is bedoeld voor ontwerpers die graag een actievere rol spelen in de innovatie activiteiten van bedrijven. 

Meer informatie over deze online masterclass is hier te vinden. 

IDEMC3.x: Digital Manufacturing for Industrial Design

Deze masterclass is bedoeld om ontwerpers in contact te brengen met opkomende trends en technologieën in digital manufacturing.

Deze masterclass start op 7 juni 2017.

Meer informatie over deze online masterclass is hier te vinden. 

Online onderwijs aan de TU Delft

Online onderwijs aan de TU Delft is gebundeld op de website TU Delft Online Learning. Via deze website is altijd te vinden welke courses op dit moment gevolgd kunnen worden, zowel de gratis als de betaalde courses, en ook de courses voor professionals.

Voor onderwerpen van de faculteit Industrieel Ontwerpen kijk je bij de categorie “Industrial and Product Design”. Ook maatwerk online courses voor bedrijven zijn mogelijk!