Printers & Printshop

Printen

Printen, scannen en kopi√ęren kan op elke printer op de campus. Hier is meer informatie te vinden over het gebruik van de printers.

Je kunt je printopdracht ingeven via de Portal van Xerox.

Printshop

Werk je met grote formaten en grote hoeveelheden dan kun je terecht bij de Printshop: de Copie-Sjop in BK City.

De Copie-Sjop verzorgt de printvoorziening in BK City. Bij de Copie-Sjop kunnen studenten plotten, plastificeren, bedrukken, afdrukken en inbinden.

Copie-Sjop BK City hanteert voor studenten van de TU Delft speciale scherpe studenttarieven. Op vertoon van een reproticket zijn deze speciale studenttarieven √≥√≥k geldig in de vestiging van Copie-Sjop aan Westvest 47 in het centrum van Delft.

Reproticket

Een reproticket is een pasje dat in de vestiging van Copie-Sjop in het centrum aantoont dat je daadwerkelijk een student van de TU Delft bent en dus recht hebt op de studenttarieven. Om in het bezit te komen van een reproticket, moet je eenmalig een Reproticket aanvragen via www.csinbkcity.nl/aanmelden. Je ontvangt daarna een email als je Reproticket klaar ligt in Copie-Sjop BK City. Je betaalt voor deze aanvraag eenmalig ‚ā¨10,=, maar dan is je Reproticket twee jaar lang geldig. De kosten van dit Reproticket heb je na √©√©n keer plotten al terugverdiend!

N.B. ‚Äď In Copie-Sjop BK City is het niet nodig een reproticket te overleggen om recht te hebben op de speciale studenttarieven. In Copie-Sjop centrum is dit wel noodzakelijk.

Openingstijden

De Copie-Sjop in BK City heeft de volgende openingstijden:
maandag t/m vrijdag    08.00 ‚Äď 17.30 uur
Tijdens piekuren is de vestiging in BK City tot 22.00 uur geopend.

Copie-Sjop in het centrum heeft ruimere openingstijden:
maandag t/m zaterdag  07.30 ‚Äď 24.00 uur
zondag    12.00 ‚Äď 24.00 uur.

Printen vanuit huis

Je kan via het online bestelsysteem op www.csinbkcity.nl printen vanuit huis.