StudieVoortgangsOverzicht

Het StudieVoortgangsOverzicht (SVO) geeft jouw examenprogramma aan voor de Bachelor- of Masteropleiding. Voor schakelstudenten geeft het SVO het overzicht van de vakken van de schakelopleiding en voor studenten die via de Inschalingscommissie zijn toegelaten geeft het SVO het Inschalingsprogramma weer.

Na toelating tot de Masteropleiding wordt voor jou je Master SVO aangemaakt. Deze zal 1 Ć  2 maanden na de start van het onderwijs voor jou in MyTUDelft (voorheen Osiris) beschikbaar zijn. Zorg ervoor dat je SVO op orde is. Dus als je keuzevakken hebt gedaan en deze in je programma opgenomen wilt hebben, stuur dan een verzoek naar SPA-BK@tudelft.nl. Je SVO is namelijk de basis voor de check of je op de verschillende peilmomenten in de Master aan de toelatingsvoorwaarden voldoet en of je je Bachelor- of Masterprogramma hebt afgerond en je diploma aangevraagd kan worden.

Je vindt jouw SVO via My.TUDelft.nl of via de MyTUDelft app (voorheen Osiris).

!! Let op de volgende zaken !!

Algemeen

  • Een dossieroverzicht is niet hetzelfde als je SVO: kijk altijd in je SVO. (Het dossieroverzicht geeft al je behaalde resultaten weer, ongeacht of ze onderdeel zijn van je programma).
  • In je SVO dienen alleen de vakken te staan die je behaald hebt en degene die je nog moet doen; er mogen geen oude onafgeronde vakken meer in je SVO staan die nu niet meer te herkansen zijn.
  • Een programma wordt pas als afgerond gezien wanneer in MyTUDelft onder voldaan JA staat; de punten die onder overige staan tellen dus niet mee! Deze moeten wellicht nog op de juiste plek gezet worden.

Bachelor

  • Resultaten tellen alleen mee als ze aan het juiste programma zijn toegewezen; voor de Bachelor individuele minor vakken moet je vooraf een individuele minor aanvraag indienen bij de Examencommissie via Boardofexaminers-BK@tudelft.nl. Meer informatie en formulieren kun je vinden op de minor informatie pagina.

Master

  • Om aan Masteronderwijs te kunnen deelnemen en om je resultaten mee te laten tellen voor je Masterprogramma, dien je een Masterinschrijving als student te hebben. Tevens dien je een Master SVO te hebben in MyTUDelft. Resultaten voor Mastervakken die je behaalt zonder Masterinschrijving tellen niet mee voor je Masteropleiding.
  • Je Master SVO wordt opgesteld aan de hand van het ontwerpvak van Master 1 of 3 waar je je voor intekent. Bij wijzigingen in het ontwerpvak in Master 1 of 3 dien je de Study Programme Administration (SPA) te informeren, zodat ze je Master SVO kunnen aanpassen.
  • Om keuzevakken op te laten nemen in je vrije keuzeruimte dien je de ā€˜Master Electives Listā€™ te gebruiken. Het formulier is te vinden onderaan de pagina.
  • In de keuzeruimte kunnen vakken worden toegevoegd zolang daarvoor ruimte is in jouw Masterprogramma. Is de keuzeruimte 10 EC en je hebt voor 15 EC keuzevakken gedaan. Dan kun je de extra behaalde vakken als ā€œadditional subjectsā€ laten registreren. Dat vraag je aan bij de Examencommissie-BK@tudelft.nl via het ā€˜Certificate of Incorporationā€™ Ook dit formulier staat onderaan deze pagina.

SVO niet correct

Als je SVO niet op orde is, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Study Programme Administration via het e-mailadres: SPA-BK@tudelft.nl. Geef in je e-mail aan SPA duidelijk aan wat er volgens jou niet klopt en wat aangepast moet worden. Zij zullen dit dan voor je nakijken en zo nodig aanpassen. Vermeld altijd je studienummer.

Doorstromen Bachelor naar Master binnen faculteit Bouwkunde

Wanneer je na je Bachelor Bouwkunde wilt doorstromen naar een Masteropleiding van de faculteit Bouwkunde dien je alle vakken uit je Bachelorprogramma te hebben afgerond en alle cijfers moeten correct in je SVO staan. Wanneer dit op orde is kan je Bachelordiploma aangevraagd worden. Tevens dien je via Studielink een verzoek te doen tot een Masterinschrijving. Wanneer je Bachelordiploma-aanvraag helemaal verwerkt is wordt je Masterinschrijving geldig gemaakt.