Chen Chou genomineerd voor TU Delft Best Graduate 2020

Nieuws - 05 november 2020 - Communication

Wanneer iemand waar je om geeft in het ziekenhuis wordt opgenomen, is de situatie onder alle omstandigheden moeilijk. Maar tijdens een pandemie, wanneer je ze niet kunt bezoeken, is de stress nog groter. Design for Interaction en Medesign MSc alumnus Chen Chou ontwikkelde onlangs een manier voor mensen om in contact te blijven met dierbaren die op de Intensive Care liggen, door middel van muziek gemaakt door hun vitale functies. Dit heeft haar de titel IO Best Graduate 2020 opgeleverd en Chen is nu de officiële IO nominatie voor de TU Delft Best Graduate 2020. 

Haar CareTunes for Families onderzoeksproject ziet medische gegevens als meer dan informatie voor artsen en verpleegkundigen. Het transcodeert informatie zoals hartslag, hersengolven en de bewegingen van een patiënt in een soundtrack die hun dierbaren thuis kunnen beluisteren via hun smartphone. Lees meer over dit project en Chen's reis van Taiwan naar Delft en terug in haar TU Delft Story of Science.

Georgios Andreadis is TU Delft Best Graduate 2020

Lees meer

Op dinsdag 17 november presenteren de TU Delft en het Universiteitsfonds met trots acht kersverse ingenieurs die zichzelf tot de beste van hun faculteit van het jaar 2020 mogen noemen. Deze uitzonderlijke talenten worden dit jaar op een bijzondere manier in de schijnwerpers gezet en iedereen krijgt de mogelijkheid dit event online bij te wonen. De ingenieurs vertellen ieder hun persoonlijke verhaal achter hun innovatief onderzoek en pitchen de resultaten van hun afstudeerscriptie. Tijdens de TU Delft Best Graduate Award Ceremony zal één ingenieur de titel TU Delft Best Graduate 2020 ontvangen, maar natuurlijk zijn alle acht kandidaten winnaars. En dat gaat gevierd worden. U kunt zich hier aanmelden: www.tudelft.nl/bestgraduate