Verenigingen

Polis - podium voor stedebouwkunde en landschapsarchitectuur

Polis Platform voor Urbanism is sinde 1989 de studievereniging voor de masterstudenten van Urbanism en sinds dit jaar vertegenwoordigt Polis ook de masterstudenten van Landschapsarchitectuur.

Polis heeft als doel om een netwerk van intellectuele kennisoverdracht binnen de afdeling Urbanism en daarbuiten te realiseren. Polis vormt een schakel tussen wetenschap en praktijk, door het onderzoeken en blootleggen van hedendaagse zakene en academische ideologieën. Polies doet dit door middel van het publiceren van Atlantis magazine, het organiseren van excursies, lezingen, debatten, exposities en andere activiteiten. 

Bezoek de site van Polis, Podium voor Stedebouwkunde en Landschapsarchitectuur. Hier houden we je op de hoogte van onze evenementen binnen en buiten de TU Delft, kun je in de archieven kijken van het Atlantis Magazine, interessante stages zoeken en bovendien kun je je hier aanmelden voor activiteiten van Polis. 

Ben je nog geen Polis lid? Je kunt gemakkelijk lid word als TU Delft student of Vriend van Polis (voor alle Alumni) op de website!

Voor updates, volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/polistudelft/
en Facebook: https://www.facebook.com/PolisTUDelft

 

 

Faculty of Architecture Department of Urbanism