Masterclass Evolutionary Intelligence in Health

Deze online masterclass wordt speciaal voor alle Goede Vrienden van het Universiteitsfonds Delft georganiseerd. Tijdens de masterclass zal professor Peter Bosman (TU Delft) een virtuele masterclass geven over Evolutionary Intelligence in Health.

Datum: 13 oktober 2021
Tijd: 12:00 uur – 13:00 uur.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden tot uiterlijk 12 oktober 2021 door het onderstaande formulier in te vullen. U ontvangt van ons een bevestiging met daarin meer informatie over het online bijwonen van deze masterclass.

Tijdens de masterclass heeft u de gelegenheid om via een chatbox vragen te stellen aan prof. Bosman. Mocht u nu alvast vragen hebben die u graag tijdens de Masterclass behandeld wilt hebben, dan kunt u in het aanmeldformulier hieronder alvast uw vragen doorgeven.

Bring a friend

Heeft u contacten die ook geïnteresseerd zijn om Goede Vriend te worden en alvast aan een activiteit willen ‘proeven’ dan zijn ook zij van harte welkom. Ook zij kunnen zich via onderstaand formulier aanmelden.

Aanmeldformulier

U ontvangt een bevestiging per email (op uw opgegeven emailadres) nadat u het onderstaande aanmeldformulier hebt ingevuld.

UFD Masterclass Goede Vrienden

masterclass
Bent u al Goede Vriend?
Wilt u op de hoogte blijven?

Masterclass prof.dr. Peter Bosman | Evolutionary Intelligence in Health

Lees meer

Deelnemerslijst

Wilt u weten wie zich reeds hebben aangemeld voor de masterclass?

Bekijk de deelnemerslijst