Minor

In de bacheloropleidingen

Een minor is een samenhangend geheel van vakken van in totaal 15 of 30 EC. Je volgt de minor in het eerste semester van je derde bachelorjaar. Je kunt kiezen uit een thematische minor of een vrije minor.

Nieuws

22 April 2021 - Aanmeldperiode voor BK-minors gesloten voor TU Delft studenten

Vanaf heden (22 April 0:00) kun je je als TU Delft student niet meer aanmelden voor BK-minors. Aanmelding voor studenten uit Leiden, Rotterdam en overige Externe studenten was al niet mogelijk gedurende deze periode. De selectie voor TU Delft studenten zal nu beginnen. Uitslag volgt uiterlijk eind April.

Meer informatie over de procedure voor aanmelding op BK-minors voor TU Delft studenten kun je hier vinden.

16 April 2021 - Aanmeldperiode voor selectieminors is gesloten

De aanmeldperiode voor selectieminors is gesloten. Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor selectieminors. De uitslag van de selectie en plaatsing op selectieminors is uiterlijk 30 April 17:00 bekend.

Ben je TU Delft student, en heb je nog geen aanmelding gedaan voor een selectieminor uit de periode van 1 - 15 April, dan kun je je vanaf 16 April om 13:00 aanmelden voor BK-minors (van de faculteit Bouwkunde). Deze aanmeldperiode sluit op 21 April 23:59. Meer informatie over BK-minors en de procedure vind je hier.