Minor

In de bacheloropleidingen

Een minor is een samenhangend geheel van vakken van in totaal 15 of 30 EC. Je volgt de minor in het eerste semester van je derde bachelorjaar. Je kunt kiezen uit een thematische minor of een vrije minor.

Nieuws

04 Augustus 2021 - Status studentinschrijving externe student (en student uit Leiden/Rotterdam)

Studenten van de Universiteit Leiden of Erasmus Universiteit Rotterdam

Als student uit Leiden en Rotterdam zul jij je inschrijving als student aan de TU Delft moeten afronden voordat je kunt starten met je minor, waarop je bent ingeschreven. Meer informatie hierover vind je hier.
Zodra je inschrijving in studielink is gedaan kan het enige weken duren voordat deze is verwerkt. Vanaf half augustus zullen de minors ook in het Delftse systeem worden verwerkt en zijn ze vervolgens zichtbaar in je myTUDelft-app.

Externe studenten (niet Leiden/Rotterdam)

Ben je student van een andere universiteit en geplaatst op een TU Delft minor, zorg er in jouw geval voor dat je op tijd je Bewijs Betaald Collegegeld opstuurt. De informatie en gegevens hiervoor heb je reeds al eerder ontvangen. Meer informatie vind je hier terug.

 

 

16-7-2021 - Inschrijfprocedure thematische minors gesloten

De inschrijfprocedure voor thematische minors 2021-2022 is gesloten. Je kunt je alleen nog uitschrijven als je afziet van deelname.
Het is niet meer mogelijk om in aanmerking te komen voor een plaats binnen een thematische minor. Ook als deze nog niet volledig is gevuld. De enige mogelijkheid die je hebt is het samenstellen van een vrije minor, of door deel te nemen aan de procedure van volgend studiejaar.

NB: externe studenten krijgen de komende dagen bericht over hun plaatsing.