Diversity, Equity & Inclusion Week

3-6 oktober 2023, TU Delft campus

Daar waar mensen met verschillende achtergronden, perspectieven en meningen samenkomen ontstaan de mooiste gesprekken en beste ideeën.

Ter ere van Diversity Day op 3 oktober organiseert TU Delft voor de derde keer de jaarlijkse Diversity, Equity & Inclusion Week (3-6 oktober 2023). Met deze week wordt aandacht gevraagd voor een veilige en inclusieve campus waar we diversiteit omarmen en zo creativiteit, welzijn en innovatie stimuleren.

Het thema van dit jaar is The Road to Equity: From Awareness to Empowerment. We zullen verkennen wat er goed gaat op onze universiteit, maar ook wat er beter kan op het gebied van diversiteit, gelijkwaardigheid, inclusie en sociale veiligheid. We nodigen iedereen die zich onderdeel voelt van de TU Delft gemeenschap voor deze discussie. Doe mee aan onze workshops. Doe mee aan onze paneldiscussies. Doe mee aan de dialoog! We willen van je horen en we willen iedereen de ruimte geven om naar elkaar te luisteren. 

Hieronder vind je een grote verscheidenheid aan evenementen. Hou je van interactieve theatervoorstellingen, leerzame workshops, boeiende paneldiscussies, prikkelende lezingen of verbindende gesprekken? Kom dan naar de DE&I Week! Meld je aan voor de evenementen die je wilt bijwonen door op de evenementen hieronder te klikken. We voegen voortdurend informatie toe aan het schema, dus houd deze pagina goed in de gaten. 

Hieronder vind je het voorlopige schema.