Diversity & Inclusion Week

3-7 oktober 2022

Daar waar mensen met verschillende achtergronden, perspectieven en meningen samenkomen ontstaan de mooiste gesprekken en beste ideeën.

Ter ere van Diversity Day op 4 oktober organiseert TU Delft dit jaar voor de tweede keer Diversity & Inclusion Week. Met deze week wordt aandacht gevraagd voor een veilige en inclusieve campus waar we diversiteit omarmen en zo creativiteit, welzijn en innovatie stimuleren. 

Tijdens deze week wordt er stilgestaan bij de onderwerpen binnen diversiteit en inclusie en staat educatie en bewustwording centraal. Het thema van dit jaar is Strength & Connections. Dit thema stelt de student en de universiteit in staat om verbinding te maken, met elkaar, met de verschillende onderwerpen, maar ook met zichzelf. Door naar innerlijke kracht en kwaliteiten te kijken kan men werken aan persoonlijk leiderschap voor nu en de toekomst.  

Door middel van verschillende activiteiten en evenementen worden de studenten van TU Delft, maar ook docenten en medewerkers gevoed met kennis en is er ruimte voor persoonlijke verhalen. Iedereen die zich onderdeel voelt van de TU Delft-gemeenschap is van harte uitgenodigd om aan te sluiten bij de verschillende events. 

Hieronder vind je het voorlopige schema. We vullen het schema continu aan met meer informatie, dus houd deze pagina goed in de gaten.
 

De Diversity & Inclusion week wordt georganiseerd door het Diversity & Inclusion office in samenwerking met DEWIS, Student Onbeperkt, X, True-U, Librae, faculteiten en HR.