Studiematerialen

Studiematerialen

Studiematerialen
Voor elk vak zijn studiematerialen nodig. Dit kan bestaan uit leesmateriaal zoals studieboeken en readers/dictaten, maar het kunnen ook teken- en/of modelbouwmaterialen zijn.

In principe staat er in de digitale studiegids bij de vakbeschrijvingen welke studiematerialen nodig zijn. We adviseren je echter de informatie (in de Course Manual) op Brightspace (de elektronische leeromgeving van onze vakken) af te wachten, voordat je overgaat tot het kopen van de studiematerialen. De informatie op Brightspace is meestal een paar dagen voor de start van een vak te benaderen. Door te wachten op de informatie op Brightspace, weet je zeker dat je beschikt over de meest actuele informatie.

Voor de aanschaf van boeken adviseren wij om op internet te zoeken.

Om in het bezit te komen van readers, zijn er twee opties:

  • De vakcoƶrdinator heeft de reader in de Brightspace-omgeving van het vak geplaatst waar deze kan worden gedownload.
  • De reader dient besteld te worden via de webshop van WebEdu. Lees hier hoe dit werkt.

Tekenmaterialen  kun je aanschaffen bij Van Beek, onze preferred supplier. Andere mogelijkheden zijn Gerstaecker, A.J. Prins of Waltmanā€™s Bouwshop.

Zoek je materialen om een prototype te maken? De faculteit beschikt over een materialenshop, als onderdeel van het PMB.  

Eerstejaars pakket voor BSc-studenten
Om een goede start te kunnen maken met de BSc-opleiding Industrieel Ontwerpen wordt jaarlijks een overzicht gemaakt van de studiematerialen, die bij de start van de opleiding in het bezit moeten zijn van de student.

Bekijk hier de studiematerialenlijst voor academisch jaar 2023/2024.

Vragen?
Heb je vragen over de studiematerialen van een vak, neem dan in eerste instantie contact op met de vakcoƶrdinator van het betreffende vak. Contactgegevens van de vakcoƶrdinator kun je vinden in de Digitale Studiegids.

Als de vakcoƶrdinator je niet kan helpen, mail je vraag dan naar coe-ide@tudelft.nl.