Maak een afspraak

De psychologen van de TU Delft bieden kortdurende, individuele begeleiding aan. Kortdurend betekent dat de begeleiding in principe uit maximaal 3 gesprekken bestaat.

Vul dit formulier in om je aan te melden voor individuele begeleiding of behandeling. Let op! Dit is de pagina voor het maken van een afspraak voor individuele behandeling. Wil je een afspraak voor een verklaring? Klik dan hier.

De huidige wachttijd is 3-5 weken. De genoemde wachttijd wordt wekelijks bijgewerkt. Als de huidige wachttijd te lang voor je is, neem dan contact met ons op om andere passende opties te bespreken.

Is je situatie dringend? Neem dan contact op met je huisarts. Zij/hij kan je ook verwijzen naar psychologen buiten de TU.

No-show fee: Als je een afspraak hebt bevestigd maar door ziekte of andere omstandigheden niet kan komen opdagen, laat dit dan 24 uur van tevoren aan ons weten. Hoe eerder we weten dat je niet op het gesprek kunt komen, hoe groter de kans is dat we een andere student in die tijd kunnen helpen. 

Als je je niet tijdig afmeldt of niet op komt dagen, brengen we €10,- in rekening als no-show fee.

Wil je jezelf voorbereiden voor je afspraak, gebruik dan ons voorbereidingsformulier!

Voor vragen over het maken van een afspraak kan je mailen naar psychologen@tudelft.nl of schrijf je in voor het inloopspreekuur van de studentenpsychologen.