Campuskaart

Campuskaart uitreiking 2023-2024

De officiële uitreiking van de campuskaarten voor 2023-2024 is geweest.

Campuskaart voor studenten

De Campuskaart is voor studenten een identificatiemiddel binnen de TU Delft. Je moet je Campuskaart kunnen tonen om toegang te krijgen tot bepaalde gebouwen en tentamenzalen. Kun je je niet legitimeren, dan kan tot uitsluiting van deelname worden besloten.

Daarnaast geeft de Campuskaart toegang tot verschillende onderwijsvoorzieningen, zoals: parkeerterreinen, X, TU Delft Library, lockerfaciliteiten en de mogelijkheid om te printen, scannen of kopiëren. Bezoek webprint.tudelft.nl voor meer informatie over printen.

Pasfoto

De Campuskaart bevat een gedigitaliseerde pasfoto. Deze kun je uploaden (als JPG/ JPEG) door met je NetID in te loggen op My.tudelft.nl.

Campuskaart 2023-2024

Heb jij je Campuskaart niet opgehaald, dan dien je een nieuwe Campuskaart aan te vragen met een geldig identiteitsbewijs. Je kunt een nieuwe Campuskaart laten maken bij het Contact Centre. Ga voor de openingstijden naar de pagina van het Contact Centre.

De kosten van een nieuwe Campuskaart bedragen €7 en zijn alleen per PIN te voldoen.

Nieuwe Campuskaart

Ben je al student en heb je een nieuwe Campuskaart nodig? Je kunt in de volgende gevallen een nieuwe Campuskaart laten maken bij het Contact Centre:

- de Campuskaart is beschadigd of defect
- de Campuskaart is gedeactiveerd (nadat je langer dan 3 maanden uitgeschreven bent geweest)
- de Campuskaart is vermist (verloren of gestolen)*

*Bij vermissing wordt er voor een nieuwe Campuskaart €7 in rekening gebracht. Dit is alleen per PIN te voldoen. Is jouw Campuskaart gestolen en heb je aangifte gedaan? Dan hoef je niet te betalen, neem dan wel het proces-verbaal mee.

Ga voor de openingstijden naar de pagina van het Contact Centre.
Neem een geldig identiteitsbewijs en (indien nog in bezit) je oude Campuskaart mee wanneer je een nieuwe Campuskaart wilt laten maken.