Campuskaart

De Campuskaart dient als identificatiemiddel waarmee je gebruik kunt maken van de diensten van de Library TU Delft en X. Tevens dient het als toegangscontrole voor bepaalde gebouwen en print- en lockerfaciliteiten. Bij deelname aan onderwijs- of examenvoorzieningen moet de Campuskaart kunnen worden getoond. Kun je de kaart niet tonen, dan kan tot uitsluiting van deelname worden besloten.

Pasfoto

De Campuskaart bevat een gedigitaliseerde pasfoto. Deze kun je uploaden (als JPG/ JPEG) via je NetID op TU Delft e-service.

Uitreiking Campuskaart 2022-2023

Je ontvangt een e-mail* wanneer jouw Campuskaart gereed is en opgehaald kan worden. De onderstaande planning wordt hiervoor aangehouden:

Uitreiking:

Locatie:

tot en met vrijdag 20 januari 2023

Bij het servicepunt van de faculteit

Ophalen van de TUD campuskaart voor:

studenten van EWI – bij Gebouw 36

studenten van TNW – bij Gebouw 22

Woensdag 8 tot 22 februari 2023 Bij balie 2 en 3 van het Contact Centre ESA
Dagelijks tussen 12.00 en 14.00 uur

Je dient de campuskaart binnen 6 maanden op te halen. 

* Geen email ontvangen? Dan is jouw Campuskaart nog niet gereed.

Duplicaat aanvragen

Ben je al student? Dan kun je in geval van vermissing, beschadiging of inschrijving na uitschrijving een nieuwe Campuskaart laten maken bij het Contact Centre. Ga voor de openingstijden naar de pagina van het Contact Centre. 

Een vervangende Campuskaart kost €7 en is alleen per PIN te voldoen. Is jouw Campuskaart gestolen? Dan hoef je niet te betalen. Neem dan wel het proces verbaal mee.

Printtegoed

Bezoek webprint.tudelft.nl voor meer informatie.