Campuskaart

De Campuskaart dient als identificatiemiddel waarmee je gebruik kunt maken van de diensten van de Library TU Delft en X. Tevens dient het als toegangscontrole voor bepaalde gebouwen en print- en lockerfaciliteiten. Bij deelname aan onderwijs- of examenvoorzieningen moet de Campuskaart kunnen worden getoond. Kun je de kaart niet tonen, dan kan tot uitsluiting van deelname worden besloten.

Pasfoto

De Campuskaart bevat een gedigitaliseerde pasfoto. Deze kun je uploaden (als JPG/ JPEG) via je NetID op TU Delft e-service.

Campuskaart 2022-2023

Heb jij je Campuskaart niet opgehaald, dan dien je een vervangende Campuskaart aan te vragen met een geldig identiteitsbewijs. Je kunt een nieuwe Campuskaart laten maken bij het Contact Centre. Ga voor de openingstijden naar de pagina van het Contact Centre.

De kosten van een nieuwe Campuskaart bedrage €7 en is alleen per PIN te voldoen.

Duplicaat aanvragen

Ben je al student? Dan kun je in geval van vermissing, beschadiging of inschrijving na uitschrijving een nieuwe Campuskaart laten maken bij het Contact Centre. Ga voor de openingstijden naar de pagina van het Contact Centre. 

Een vervangende Campuskaart kost €7 en is alleen per PIN te voldoen. Is jouw Campuskaart gestolen? Dan hoef je niet te betalen. Neem dan wel het proces verbaal mee.

Neem in alle gevallen een geldig identiteitsbewijs mee.

Printtegoed

Bezoek webprint.tudelft.nl voor meer informatie.