Honours Programme

Daag jezelf uit

Ben jij een bachelor- of masterstudent die meer aankan dan het studieprogramma voorschrijft? Dan is het Honours Programme Delft (HPD) iets voor jou!

Het Honours Programme Delft is speciaal ontwikkeld voor alle studenten die bovengemiddeld presteren. Een uitdagend aanvullend programma dat je grotendeels zelf ontwerpt. Je doet zelfstandig onderzoek en/of projecten en neemt initiatief. Samen met andere studenten die ook deelnemen werk je bijvoorbeeld aan een onderzoek voor een hoogleraar, schrijf je een businessplan, doe je een opdracht voor een bedrijf of organiseer je wetenschappelijke lezingen voor medestudenten. Het is aan jou: bij het Honours Programme Delft sta jij aan het roer, dus de mogelijkheden zijn talrijk en afhankelijk van je eigen interesses.

Zowel als bachelor- als masterstudent kan je deelnemen aan het Honours Programme.

Honours community

Alle studenten die deelnemen aan het Honours Programma maken tevens deel uit van de Honours Community. Zo leer je andere Honours-studenten kennen, leer je van elkaars inzichten en kun je inspiratie opdoen. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals lunchlezingen, case-dagen met bedrijven, studiereizen en sociale activiteiten.

De community wordt vertegenwoordigd door het bestuur bestaande uit drie studenten en wordt ondersteund door de Honours Programme Coordinator.