Honours Community

Alle studenten die deelnemen aan het Honours Programma Delft (HPD maken deel uit van de Honours Community. Deze wordt vertegenwoordigd door het Honours Board, die in 2022-2023 bestaat uit de volgende vier studenten: Zoƫ Breedveld, Damien Keijzer, Damla OrtaƧ en Pragya Verma. Het Honours Board stimuleert en helpt studenten bij het verkennen van hun mogelijkheden binnen hun HPB of HPM en is tevens de stem van de honoursstudent met betrekking tot alle onderwijs kwesties.

Het Honours Board investeert in het bijeenbrengen van studenten van verschillende faculteiten met als doel een belangrijk en nuttig netwerk te creĆ«ren. Om dit te bereiken alsmede om de studenten geĆÆnspireerd en gemotiveerd te houden organiseert het Honours Board verschillende evenementen waaronder een introductiedag, excursies, tours, lezingen en sociale evenementen. Meer informatie over de events vind je op de Honours ProGRAMme Delft en via de nieuwsbrief.

Ben jij een HPD-student, wil jij betrokken blijven bij de Honours Community en heb je interesse de HPD nieuwsbrief te ontvangen? Neem dan alsjeblieft contact op met het Honours Board, het HPD studentenbestuur, middels board-hpd@tudelft.nl.