Over ons

Het Universiteitsfonds Delft ondersteunt de TU Delft door bij te dragen aan onderzoek, onderwijs en talentontwikkeling. Wij bevorderen dat de TU Delft tot de wereldtop kan behoren. Wij slaan een brug tussen de TU Delft, haar alumni én bedrijven. Ons motto is: Team up with Excellence

Het team van het Universiteitsfonds werkt samen om het onderzoek, onderwijs en de individuele talentontwikkeling aan de TU Delft kracht bij te zetten. Het bestuur bestaat uit vertegenwoordigers van de top van het bedrijfsleven, private acquity & banking, consultancy en het college van bestuur van de universiteit zelf.

Met giften van alumni, medewerkers, particulieren, stichtingen en bedrijven die wetenschap een warm hart toedragen, zetten we alles in het werk om talentvolle studenten en wetenschappers in staat te stellen om hun ambities waar te maken en maatschappelijke impact te realiseren.

Bestuur Universiteitsfonds Delft

De bestuursfuncties van het Universiteitsfonds zijn onbezoldigd.

Team Universiteitsfonds Delft

Team Universiteitsfonds

V.l.n.r. Ella Dongstra, Cindy de Visser, Ingrid Janssen, Evelyne Esveld,
Jacqueline Leemkuil, Jacqueline Kalkman en Machteld von Oven.
Contact: Ufonds@tudelft.nl

Alumni Relations Team

Team Alumni Relaties

V.l.n.r. Janneke Hermans, Angeline Westbroek, Robin Bormans, Renske Vugts
en Anouk Dijkstal.
Contact: alumnirelations@tudelft.nl

Commissie van Uitvoering

De commissie van Uitvoering bestaat uit 11 vertegenwoordigers die door de faculteiten van de TU Delft worden aangewezen. De commissie is bevoegd om de bestemming aan te wijzen van de door het bestuur ter beschikking gestelde gelden. Daarnaast beslist de commissie zelfstandig over het al dan niet toekenning van subsidies.

ANBI status

Het Universiteitsfonds Delft is een stichting met ANBI-status. Dit betekent dat giften die gedaan worden aan het Universiteitsfonds Delft mogelijk aftrekbaar zijn van het belastbaar inkomen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de Belastingdienst. De officiële naam van het Universiteitsfonds Delft is Stichting Universiteitsfonds Delft. De stichting is ingeschreven onder Kamer van Koophandelnummer 411.45.319 met het fiscale nummer 0027.60.502. Wilt u meer informatie over onze resultaten en een financiële verantwoording? Dan verwijzen wij u graag naar ons Jaarverslagen en onze Vriendenberichten.