25 juni 2019

De magie van multifunctionele fotovoltaïsche ramen

27 mei 2019

Arno Smets benoemd tot Mission Innovation Champion

Professor Arno Smets is gelauwerd als een van de eerste Mission Innovation Champions, een nieuw initiatief om pioniers op het gebied van schone energie te eren.

24 mei 2019

Drie EWI-wetenschappers ontvangen Vidi’s

De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) heeft aan drie wetenschappers van de faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica (EWI) een Vidi-financiering toegekend. Het gaat om Jan van Gemert, Martijn Caspers en Sicco Verwer.

21 mei 2019

Afdeling Intelligent systems wint twee keer Eurographics Medische Prijs 2019

13 mei 2019

Who’s talking, who’s listening? Tackling the wireless design challenges

Vrijdag 17 mei vindt de intreerede van Cicero Vaucher en Earl McCune plaats. Beide aan de afdeling Microelectronics verbonden parttime-hoogleraren presenteren hun visie op het onderzoeksterrein RF/mm-wave. Ofwel: frequenties in het radiospectrum die tussen de 30 en 300 Gigahertz liggen.

08 mei 2019

BI/OND wint Philips Innovation Award 2019

08 mei 2019

MOOC’s: nog veel te leren over leren

Leeromgevingen met massive open online learning hebben een groot potentieel, maar de bijbehorende leerprocesanalyse staat nog in de kinderschoenen.

26 april 2019

Koninklijke Onderscheiding voor Miro Zeman

Professor Miro Zeman, hoogleraar Photovoltaic Materials and Devices aan de faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica (EWI), werd in Delft benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

26 april 2019

Koninklijke Onderscheidingen voor drie hoogleraren TU Delft

De Delftse hoogleraren Jan Dirk Jansen, Lucas van Vliet en Miro Zeman ontvangen dit jaar een Koninklijke Onderscheiding.

16 april 2019

Dion Gijswijt wint N.G. De Bruijn Prijs

Wiskundige Dion Gijswijt ontvangt de N.G. De Bruijn Prijs voor een paper dat hij schreef aan de hand van het kaartspel Set.