Minors

In de bacheloropleidingen

Een minor is een samenhangend geheel van vakken van in totaal 15 of 30 EC. Je volgt de minor in het eerste semester van je derde bachelorjaar. Je kunt kiezen uit een thematische minor of een vrije minor. Het is niet mogelijk om een minor te volgen tijdens je master.

Nieuws

15 juni 2022 (13:00) - Na-aanmeldperiode niet-selectie minors voor TU Delft studenten

Als je, als TU Delft student, te laat bent geweest met aanmelden of toch een andere minor wilt volgen, dan kun jij je tijdens de na-aanmeldperiode een andere niet-selectieminor kiezen. 
Niet opgevulde plaatsen vanuit Leiden en Rotterdam worden dan opnieuw beschikbaar gesteld nadat externe studenten zijn geplaatst. Gedurende deze na-aanmeldperiode staat alleen het niet-selectie minoraanbod open van TU Delft.
Plaatsing gebeurt op basis van directe inschrijving en is op basis van beschikbaarheid en is open van 1 juli t/m 15 juli (13:00-13:00).

Nadat de na-aanmeldperiode is gesloten kom je niet meer in aanmerking voor een thematische minor, ook al zijn er nog plaatsen beschikbaar. Je hebt dan nog de optie om een vrije minor samen te stellen. 

Let op: studenten MST kunnen niet meer in aanmerking komen voor TU Delft minors, aanmelding gaat via de penvoerende universiteit, Universiteit Leiden, inclusief de nog bijbehorende mogelijkheden tot het volgen van een minor in Leiden.


31 mei 2022 (13:00) - Aanmeldperiode voor niet-selectieminors is gesloten

De aanmeldperiode voor niet-selectieminors is gesloten. Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor niet-selectieminors.

  • Externe student? De beoordeling en uitslag van je plaatsing op een TU Delft niet-selectieminor volgt eind juni.
  • Leidse of Rotterdamse student? De beoordeling en uitslag van je plaatsing op een TU Delft niet-selectieminor is bekend bij je eigen instelling.
  • TU Delft student? De uitslag vind je terug in myTUDelft. Je hebt nog de mogelijkheid om je aan te melden tijdens de na-aanmeldperiode voor TU Delft niet-selectieminors in juli.

16 mei 2022 (13:00) - Bericht voor TU Delft studenten - Opening derde ronde op 23 mei

De huidige tweede aanmeldronde voor niet-selectieminors sluit op 19 mei om 13:00. Hierna vindt de loting plaats.

De derde en laatste ronde in mei zal op 23 mei (13:00) opengaan. Deze ronde is op basis van directe inschrijving op basis van beschikbaarheid.


4 mei 2022 (15:00) - ICT onderhoudsweekend op 7 en 8 mei

Op 7 en 8 mei staat een ICT-onderhoudsweekend gepland. Dit gehele weekend wordt gewerkt aan diverse applicaties, updates op servers en databases en updates op de netwerkapparatuur. Dit heeft ook effect op Osiris/MyTUDelft. Het onderhoud start op zaterdagochtend vroeg en loopt door tot en met zondagavond. Wij vragen begrip voor eventuele overlast.  29 April 2022 (13:00) - Annulering niet-selectie minor Environmental Engineering and Sustainable Design

Helaas zal de niet-selectie minor [CT-MI-229] Environmental Engineering and Sustainable Design aankomend jaar niet aangeboden worden. Aanmelding per 2 mei is hiervoor dan ook niet mogelijk.14 April 2022 (13:00) - Aanmeldperiode voor selectieminors is gesloten

De aanmeldperiode voor selectieminors is gesloten. Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor selectieminors. De uitslag van de selectie en plaatsing op selectieminors is uiterlijk 29 April 17:00 bekend.


1 April (13:00) - Aanmelding voor selectie-minors open

De aanmelding voor selectie minors is geopend. Aanmelden kan van 1 April (13:00) t/m 14 April (13:00).


/* */