Spreekuren

Psychologen

Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 12:45 en 13:45 kan je binnen lopen en je melden bij de balie. Er wordt je dan gevraagd een kort formulier in te vullen en even te wachten in de wachtkamer tot 1 van de psychologen je komt ophalen voor een kort gesprek van ca 10 minuten. Het kan voorkomen dat er op 1 dag te veel mensen zijn gekomen en dat je wordt gevraagd op een andere dag terug te komen.

Wil je liever een kort gesprek online met een psycholoog? Stuur dan een mail naar psychologen@tudelft.nl: Vermeld in de e-mail je naam, studentnummer (voor PhDs personeelsnummer), geboortedatum, telefoonnummer.

Studentendecanen / Horizon

Onze spreekuren zijn online via Teams. Tijdens dit spreekuur kun je terecht met korte persoonlijke, financiĂ«le en juridische vragen, die betrekking hebben op je studie. Je wordt geacht je vooraf aan te melden. Klik hier voor 11:00 uur om een tijdslot te kiezen. Na 11.00 uur kun je een afspraak maken voor de volgende werkdag. De afspraken lopen altijd via je studentaccount van de TU Delft. Na het maken van de afspraak ontvang je van de studentendecaan, die het spreekuur draait, een link op je studentaccount om deel te nemen aan dit gesprek. Heb je de voorkeur voor een gesprek op de campus, stuur dan een bericht naar centralcounsellors@tudelft.nl

Studiekeuze

Op specifiek tijdstippen gedurende de week kun je zelf een korte ONLINE afspraak inplannen via de online appointment tool.
Liever een gesprek op campus? Stuur dan een mail met toelichting naar studiekeuze@tudelft.nl.

Career counsellors

Het TU Delft Career Centre  kan je helpen je jobsearch effectiever te maken door je  feedback te geven op je CV,  motivatiebrief en LinkedIn-profiel.

Horizon

Horizon: loket voor studeren met een functiebeperking of extra ondersteuningsvraag. Mocht het tijdens het gesprek blijken dat het nodig is kan de studentdecaan ingeschakeld worden

Tijd: Dinsdag en donderdag, 12:45 – 13:45

Study Choice advisors

Tijdens het (online) Studie Keuze Inloopuur kun je korte vragen stellen over hoe je verder moet met het veranderen van je studierichting, als je twijfelt welke workshop je moet kiezen, of als je twijfelt over het voortzetten van je studie. Indien nodig kan een vervolgafspraak worden gemaakt.

Studentendecanen

Je eerste aanspreekpunt bij vragen en problemen rond je studie is altijd je studieadviseur op de faculteit. Je kunt door je studieadviseur doorverwezen worden naar de studentendecanen.

Tijd: maandag t/m donderdag van 12.45 – 13.45 uur

Psychologen

Tijdens ons inloopspreekuur kun je terecht voor korte vragen. Je zult een kort advies krijgen om je op weg te helpen. 

Tijd: inloopspreekuren op maandag t/m vrijdag (12:45-13:45)