Minor Stage (IO3820-15)

Stage is een mooie manier om kennis te maken met de dagelijkse praktijk van het industrieel ontwerpen. Je kunt een stage in de bachelor doen in de vorm van de Minor Stage (IO3820-15). Je hebt dan 18 weken om voor jezelf te bepalen welke richting je op wilt gaan: ga je een master (bij IO) volgen of ben je meer op z'n plaats in het bedrijfsleven en ga je werken. Op deze pagina vindt je meer informatie over de stage en het aanmelden.

Handleiding

Download hier de nieuwste versie (Januari 2023) van de handleiding voor de Minor Stage (IO3820-15). Lees deze handleiding goed door! Begin ruim op tijd voor je stage met de voorbereidingen.

Ge├»nteresseerde bedrijven en organisaties kunnen informatie vinden in de handleiding voor stagebedrijven 

Aanmelden

Aanmelden voor stage verloopt via MyTUDelft Zaak. Doe dit minimaal 10 werkdagen voor de start van je stage, maar hoe eerder, hoe beter. MyTUDelft Zaak is te vinden als je inlogt in MyTUDelft. Zie bijlage D in de handleiding voor een beschrijving van het aanmeldproces in MyTUDelft Zaak.

Op het moment vind de transitie naar MyTUDelft plaats. De oude 'Zaken' knop is tijdelijk nog actief om een stage aan te melden. Ook is er een link vanaf MyTUDelft met de naam: OSIRIS ZAAK (OSISTUD) / OSIRIS CASE (OSISTUD)
(Wanneer je een nieuwe zaak wilt aanmaken is het mogelijk dat je de pop-up vanaf je browser moet accepteren)

Voortgangsformulier

5 weken na de start van je stage (in de mail vanuit osris zaak staat helaas nog halverwege de stage, maar moet dus na 5 weken stage), moet je een korte update sturen over hoe je stage verloopt. Hiervoor heb je het voortgangsformulier nodig. Deze stuur je naar je stagedocent, met een CC naar internshipoffice-io@tudelft.nl.

Bedrijfsevaluatieformulier

Aan het einde van je stage moet je, naast je stage verslag, ook een bedrijfsevaluatieformulier inleveren, ingevuld en ondertekend door je bedrijfsmentor.

Voorbeeld verslagen (zie voor meer voorbeelden op Brightspace '"Internship IDE")