Stage-aanbod

Hieronder vind je een actueel overzicht van het stage-aanbod. Dit kan je ook vinden op het bord in de hal van de faculteit, rechts naast de Applied Labs. Aan de rechterkant vind je een aantal bedrijven die continue stageplekken aanbieden. Daarnaast kun je kijken op de volgende websites: 

Voor meer informatie over het doen van een stage kun je contact opnemen met de stage coördinator via internshipoffice-io@tudelft.nl.

Wil je een stage in het buitenland gaan regelen, bestudeer dan de informatie onder Buitenland  en
bekijk de reisadviezen van het ministerie van Buitenlandse Zaken, zie https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen
Neem ook tijdig contact op met de stagecoördinator om je plannen te bespreken.

Als bedrijf een stageplek aanbieden? Stuur een advertentie van maximaal één A4 naar Stagebank-IO@tudelft.nl.

 

Inkomende stagiaires van buiten de TU Delft worden verwezen naar de informatiepagina
TU Delft  van de faculteiten. Hier kun je de faculteit selecteren waar je stage wilt lopen en van daaruit contact opnemen met de betreffende afdeling, een begeleider, een professor of een interessante track zoeken. Alle faculteiten verschillen in de stagemogelijkheden voor studenten. Houd er rekening mee dat niet alle faculteiten stagiaires accepteren.

Internship opportunities

2022-12-04 | Stage Warmtepomp inregelen (Joule Technologies, Houten)

Joule Technologies werkt aan de ontwikkeling van de producten die een bijdrage leveren aan de energietransitie van Europa. Warmtepompen zijn voor de optimale werking afhankelijk van veel instellingen die alleen door experts ingegeven kunnen worden. Tijdens deze opdracht ontwikkel je een installatiewizard die er voor zorgt dat er probleemloos een goed werkende warmtepomp kan worden opgeleverd.

2022-12-04 | Stage Verkorten installatietijd van warmtepompen ( Joule Technologies, Houten)

Joule Technologies werkt aan de ontwikkeling van de producten die een bijdrage leveren aan de energietransitie van Europa. In deze stage doe je onderzoek naar de bottlenecks voor het installeren van warmtepompen en werk je productconcepten uit.

2022-12-04 | Stage Junior Service Designer (Zeewaardig, Rotterdam)

Zeewaardig is op zoek naar een stagiair die het leuk vindt om mee te werken aan opdrachten voor grote en uitdagende bedrijven en organisaties in de publieke sector.

2022-12-04 | Stage Duurtest opstelling (Joule Technologies, Houten)

Joule Technologies werkt aan de ontwikkeling van de producten die een bijdrage leveren aan de energietransitie van Europa. In deze stage werk je niet alleen een duurtest-opstelling theoretisch uit, maar ga je ook bouwen. De opstelling moet een cyclische belasting realiseren voor een kritisch component in één van de warmtepompen.

2022-12-04 | Internship UX Design (Fabrique, Amsterdam)

Fabrique is digital design agency dat durft te kiezen. Wil jij in een stage nog beter worden in UX design, dan ben je hier aan het goede adres. In deze stage wordt er verdiept in de flow, het gedrag en de inhoud van websites, mobiele applicaties en andere interfaces. Solliciteer snel via de link!

2022-12-04 | Internship Marketing position for the new collaboration tools for Design and Engineering teams (The Incredible Machine, Rotterdam)

The Incredible Machine is looking for an intern to spend six months helping to design the value proposition and future marketing strategy for new collaborative platformq for design and engineering teams.

2022-11-24 | Internship UX or Digital design (VanBerlo, Eindhoven or The Hague)

VanBerlo is looking for an intern who is interested in UX and Digital Design, tasks will be: digital design tools, generate interactive interface prototypes, 2D design visualisation tools or for example construct interface wireframes. For more tasks, see the vacancy!

2022-11-24 | Internship Industrial Design (VanBerlo, Eindhoven or The Hague)

VanBerlo is looking for an intern who is interested in 2D design visualization tools, 3D modelling & visualization software, design relevant ideas and concepts or for example passionate about out-of-the-box thinking. Look for more information, see the vacancy!

2022-11-24 Internship Creative Engineer (VanBerlo, Eindhoven or The Hague)

VanBerlo is looking for an intern who is interested in using 3D modelling software, mechanical principles, manufacturing processess and constraints or creating physical models. For more information see the advertisement!

2022-11-19 | Stage Social Design (The Beach, Amsterdam)

The Beach zoekt aanpakkers die affiniteit hebben met sociaal en duurzaam ontwerpen. The Beach is een sociaal en duurzaam ontwerplab gevestigd in Amsterdam Nieuw-West. We ontwerpen voor sociale innovatie met en voor de lokale gemeenschap.

/* */