Stage-aanbod

Hieronder vind je een actueel overzicht van het stage-aanbod. Dit kan je ook vinden op het bord in de hal van de faculteit, rechts naast de Applied Labs. Aan de rechterkant vind je een aantal bedrijven die continue stageplekken aanbieden. Daarnaast kun je kijken op de volgende websites: 

Voor meer informatie over het lopen van stage kun je contact opnemen met de stage coördinator via internshipoffice-io@tudelft.nl.

Vanwege de grote onzekerheid over de ontwikkeling en verspreiding van het COVID-19 virus, wereldwijd en niet meer kunnen terugvallen op overheids- en zakenreisverzekeringen bij repatriëring, worden (afstudeer) stages en onderzoeksprojecten in het buitenland ontraden tot september 2021. Dit betekent dat stages in het buitenland (tot september 2021) niet erkend zullen worden door de faculteit en hier dus geen studiepunten voor gegeven kunnen worden. Vanaf 1 september zijn buitenlandse stages in Europese landen met geel en groene landcodes weer toegestaan. Neem voor meer informatie contact op met de stagecoördinator (internshipoffice-io@tudelft.nl).

OPMERKING: Reizen is op eigen risico.
In navolging van het gewijzigde Nederlandse regeringsbeleid om burgers niet langer te repatriëren bij een lockdown, zijn de gemaakte extra kosten en / of verdere gevolgen zoals vertraging in de opleiding de eigen verantwoordelijkheid van de student. 

Zie https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen

 

Als bedrijf een stageplek aanbieden? Stuur een advertentie van maximaal één A4 naar Stagebank-IO@tudelft.nl.

Internship opportunities

2021-09-20 | Internship Product Design (Sentisina Design, Berlin)

The german company Sentisina Design is looking for an intern who is interest in product design, production methods and portfolio presentation.

2021-09-20 | Internship Packaging (Unilever, Wageningen)

Unilever is looking for an intern who is interest in new packaging design, material development, sustainable packaging projects or barrier packaging materials.

2021-09-09 | Stage Food Art Experience (Studio ECHT, Rijswijk)

Studio Echt is op zoek naar een stagiair die gaat meehelpen bij het optimaliseren van de bezoekers-ervaring tijdens de Food Art Experience wat zal plaatsvinden in de Maassilo in Rotterdam.

2021-08-31 | Stage Ontwerpen in een maritieme omgeving (The IP Company, Amsterdam)

The IP Company is opzoek naar een stagiair die interesse heeft in het ontwerpen van interne communicatiesystemen voor de maritieme omgeving.

2021-08-27 | Stage Democratisch Design (Stichting Terra Nova, Utrecht)

Stichting Terra Nova is op zoek naar een stagiair die zich wil inzetten voor een inclusievere en duurzamere samenleving.

2021-08-23 | Stage Grafische Vormgeving (InteSpring, Rijswijk)

InteSpring is op zoek naar een stagiair met interesse in grafische vormgeving zoals: schetsen, renderen en webdesign. InteSpring heeft een exoskelet ontwikkeld voor het Ministerie van Defensie waarmee zware rugzakken getild kunnen worden.

2021-08-23 | Stage Bewegingstechnologie (InteSpring, Rijswijk)

InteSpring is op zoek naar een stagiair die affiniteit heeft met de zorgsector en technisch/analytisch inzicht heeft. InteSpring ontwikkeld een nieuw type enkelorthese waarmee mensen met een specifieke spieraandoening gemakkelijker kunnen lopen.

2021-08-23 | Stage Architectural Lighting (Atomis, Hoofddorp)

Atomis is op zoek naar een enthousiaste stagiair die interesse heeft in productontwikkeling op het gebied van professionele binnenverlichting. Door 39 uur per week mee te werken in diverse projecten leer je veel over het (verlichtings-) vak en daarnaast is er genoeg ruimte voor zelfontwikkeling.

2021-08-23 | Internship UX Design in Haptic Research (VStep, Rotterdam)

VSTEP together with Smartship is looking for a student who is interest in haptic feedback in modern electronic ship controls and user research.

2021-08-16 | Internship International Design Agency (Orange Branding, Amsterdam)

Orange Branding is looking for students that look for an international experience, are hands-on, and aim to learn the practical sides of SPD and IPD from real cases and clients in Asia and Europe.