Aanmelden voor vakken zonder (actieve) inschrijving

Aanmelden voor IO BSc en MSc vakken Wat te doen als je als IO-student geen actieve inschrijving hebt?

Bij IO moeten studenten zich aanmelden voor alle BSc en MSc vakken. Aanmelden gebeurt per semester, dus 2 keer per jaar.

Aanmelden voor de vakken die je wil gaan doen gaat via de MyTUDelftapp.
Maar wat als je tijdelijk bent uitgeschreven en geen toegang hebt tot de MyTUDelft-app?

Stuur dan tijdens de aanmeldperiode (data zijn te vinden op de website: https://www.tudelft.nl/studenten/io/praktische-zaken/aanmelden-voor-vakken-my-tudelft) een email naar coe-ide@tudelft.nl met daarin je studienummer en de vakcodes van de vakken die je wil gaan doen.
Je wordt dan, als je aan de toelatingsvoorwaarden voldoet en er plek is bij de vakken (in geval van master electives), handmatig toegevoegd aan de deelnemerslijsten van de vakken, die je wil gaan doen.

Let op: op het moment dat de vakken van start gaan en je dus onderwijs gaat volgen, moet je altijd een actieve inschrijving hebben.
Voor meer informatie over (her)inschrijven, check deze website: https://www.tudelft.nl/studenten/administratie/inschrijven.

Wanneer je inschrijving actief is, heb je ook weer toegang tot de MyTUDelftapp en kun je daar je inschrijving(en) voor de vakken terugvinden.
Als je dus al weet dat je je (tijdelijk) gaat uitschrijven maar later weer verder wil gaan met IO, dan is het van belang om de website met de data voor de aanmeldperiodes goed in de gaten te houden.
We sturen hierover namelijk emails naar de studenten (TU-mailadressen) en plaatsen berichten op Brightspace, maar als je geen inschrijving hebt, heb je geen toegang tot Brightspace en ontvang je dus ook de emails niet.