Tweedejaars studenten: schrijf je in voor het Minor Event (21 maart)!

Nieuws - 08 maart 2024 - Student News

Minor event

Als bachelorstudent specialiseer je je op je eigen vakgebied of verbreed je je academische kennis door in het eerste semester van je derde bachelorjaar een minorprogramma te volgen. TU Delft biedt meer dan 50 thematische minoren aan. Liever een minor volgen van de universiteiten van Leiden en Rotterdam? Dat kan! Of stel een individuele minor samen. We raden je aan om voorafgaand aan het Minor Event het totaaloverzicht te raadplegen en goed te kijken wat er beschikbaar is en na te gaan of de thematische minoren van jouw voorkeur open staan.

Om de beste keuze te kunnen maken word je uitgenodigd voor het TU Delft Minor Event dat zal plaatsvinden in de Aula Conference Centre op donderdag 21 maart 2024 van 13:00-17:00 uur. Lees voor deelname aan het evenement de relevante informatie op tudelft.nl/minor goed door en kies je favoriete minor(s) op www.eduxchange.nl. Op de Minor Event pagina kun je zien welke minoren aanwezig zijn op het evenement.

Registreer je nu voor het Minor Event

Interesse in een minor aan de Erasmus Universiteit Rotterdam of de Universiteit Leiden? Ga naar de minorenmarkt van Leiden op 19 maart of het online minorevent van Erasmus op 28 maart.