Welkom nieuwe Bachelor studenten

Welkom bij Technische Bestuurskunde (TB).

We hopen dat je een mooie leerzame periode tegemoet gaat en wensen je hierbij veel plezier en succes.

Het academisch jaar start op maandag 30 augustus 2021. Met een grens van 75 studenten per collegezaal moeten we nog wat improviseren. Ook zal het gebruik van mondkapjes buiten de les- of collegezalen in stand blijven en blijft er het dringende advies om preventief zelftesten te gebruiken. Verdere updates hierover lees je op de TUD website. Houd ook deze website en de Socials van TBM in de gaten!

Alles voor een goede voorbereiding

Voor een goede start aan je opleiding is het van belang om je inschrijving tijdig te voltooien. Als bevestiging van je inschrijving ontvang je uiterlijk binnen 1 maand nadat je aan de inschrijvingsverplichtingen hebt voldaan het Bewijs van Inschrijving, maar niet eerder dan medio augustus. Voor meer algemene informatie raadpleeg de TUD website 'Welkom nieuwe student'.

We geven je graag alvast wat meer informatie over wat je te wachten staat en hoe jij je vanaf 18 augustus al kunt inschrijven voor je eerste vak Probleemanalyse (TB111b). 

Nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd contact opnemen met onze studieadviseurs. Vermeld daarbij altijd je studentnummer of maak online een afspraak.

Gerlofke Nieuwenhuijs

Lieselotte van Dijk