Een website over welzijn voor en door studenten. Heb je aanvullende suggesties? Laat het ons weten.

Praktische studiezaken


Huidige maatregelen rondom je studie

Vergeet niet om regelmatig Brightspace te checken!

Aanvullende maatregelen per faculteit:

Welzijn en studieklimaat


Tips

We hebben een aantal tips verzameld om je te ondersteunen en te helpen met het thuisstuderen.

Support

Weet dat we er voor jou zijn. Hier vind je een volledig overzicht met informatie, tools en initiatieven over hoe we je kunnen ondersteunen tijdens deze periode waarin je op afstand studeert.

Extra ondersteuning

Misschien heb je wat extra ondersteuning nodig, en wil je graag in contact met anderen blijven gedurende deze moeilijke tijd. Hier vind je extra initiatieven die je misschien kunnen helpen.
Maak je je zorgen, voel je je gestrest of ongerust? Nu beschikbaar in onze e-Health tool: een programma dat je kan helpen om met deze lastige gedachten en gevoelens om te gaan. Zoek voor het programma 'Omgaan met coronastress'.
Ben jij op zoek naar een study buddy? Een study buddy kan jou helpen bij het studeren. Of wil je zelf medestudenten helpen?
Voor gesprekken over familie, motivatie, discipline, ongerustheid, stress, en samenwonen in studentenhuizen. Alles rondom het studentenleven en wederzijdse ondersteuning.
Neem deel aan de online kerkdienst op zondag om 11:30 (CET) via de link op de webpagina. om je spirituele, sociale, en fysieke welzijn te vergroten. 
Talkshow waar jouw corona-zorgen en corona-vragen besproken worden.