Beste student,
Voor jou hebben de recente maatregelen om het coronavirus terug te dringen grote gevolgen. Je zit waarschijnlijk met veel vragen, bijvoorbeeld over de impact op je studie, op je financiële zaken, op je sociale leven. Op deze pagina proberen we zoveel mogelijk antwoorden en initiatieven bij elkaar te brengen die je kunnen helpen.
Het allerbelangrijkste is op dit moment je gezondheid, geestelijk en lichamelijk. We adviseren je dan ook dringend om je aan de richtlijnen van het RIVM te houden. Juist nu zijn vrienden en familie extra belangrijk. Houd contact met ze en houd een oogje in het zeil hoe het met anderen in je omgeving gaat.
Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Professor Rob Mudde, Vice President of Education
Een website over welzijn voor en door studenten. Heb je aanvullende suggesties? Laat het ons weten.

Praktische studiezaken


Huidige maatregelen rondom je studie

Vergeet niet om regelmatig Brightspace te checken!

Aanvullende maatregelen per faculteit:

Welzijn en studieklimaat


Tips

We hebben een aantal tips verzameld om je te ondersteunen en te helpen met het thuisstuderen.

Support

Weet dat we er voor jou zijn. Hier vind je een volledig overzicht met informatie, tools en initiatieven over hoe we je kunnen ondersteunen tijdens deze periode waarin je op afstand studeert.

Extra ondersteuning

Misschien heb je wat extra ondersteuning nodig, en wil je graag in contact met anderen blijven gedurende deze moeilijke tijd. Hier vind je extra initiatieven die je misschien kunnen helpen.
Maak je je zorgen, voel je je gestrest of ongerust? Nu beschikbaar in onze e-Health tool: een programma dat je kan helpen om met deze lastige gedachten en gevoelens om te gaan. Zoek voor het programma 'Omgaan met coronastress'.
Kom meer te weten over hoe je met corona-gerelateerde stress en ongerustheid om kan gaan. Elke dinsdag van 10:00 tot 11:00 uur ben je welkom om deel te nemen aan de Zoom-sessie van onze studentenpsychologen.
Ben jij op zoek naar een study buddy? Een study buddy kan jou helpen bij het studeren. Of wil je zelf medestudenten helpen?
Voor gesprekken over familie, motivatie, discipline, ongerustheid, stress, en samenwonen in studentenhuizen. Alles rondom het studentenleven en wederzijdse ondersteuning.
Neem deel aan de online kerkdienst op zondag om 11:30 (CET) via de link op de webpagina. om je spirituele, sociale, en fysieke welzijn te vergroten. 
Talkshow waar jouw corona-zorgen en corona-vragen besproken worden.